Η Ευρυδίκη συνεχίζει με πάρτι – έκπληξη!

Ευρυδίκη

Ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας;

Τον κύκλο των επιτυχημένων εμφανίσεων στο hotel Ερμού, ολοκληρώνει η Ευρυδίκη με δυο τελευταίες εμφανίσεις την Πέμπτη 22 και 29 Μαρτίου. Όπως κάθε εβδομάδα και αυτή την Πέμπτη στήνεται ένα διαφορετικό «ΠΑΡΤΥ» με guests έκπληξη. Κοινός παρανομαστής αυτών των «ΠΑΡΤΥ» είναι τα αγαπημένα τραγούδια, η γλυκιά νοσταλγία, ο χορός και η αυθεντική διασκέδαση. Όλα αυτά δηλαδή που έχουν κάνει το Hotel Ερμου το αγαπημένο στέκι της πόλης για τις Πέμπτες.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στην σκηνή του Hotel Ερμου, η Ευρυδίκη, η αγαπημένη καλλιτέχνις με τη σπουδαία φωνή και την αστείρευτη ενέργεια υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου και τον Θάνο Καλλίρη.

Μόλις μια εβδομάδα πριν, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Τάμτα και ο Κωσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκαν στο πλάι της Ευρυδίκης σε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Σαν μουσικό συγκρότημα που συνεργάζεται χρόνια, ο κάθε ένας ως μονάδα αλλά και όλοι μαζί παρουσίασαν τον καλύτερο εαυτό τους και η βραδιά γέμισε με συναισθήματα, εικόνες, χορό και όμορφες μουσικές ανατροπές.

Πολλοί κι αγαπημένοι φίλοι παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή βραδιά όπως o Θέμης Καραμουρατίδης, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η Σοφία Βόσσου, ο Αναστάσιος Ράμμος κα.