«Ευοί Ευάν»! Το επιφώνημα χαράς που έγινε λαχταριστό μενού!

Ντίνα Νικολάου

Ένα ελληνικό τραπέζι με γαλλικές επιρροές...

Στην Ελλάδα πίνουμε στην υγειά μας. Στην αρχαία ελληνική τραγωδία, τις Βάκχες του Ευριπίδη, γιόρταζαν διονυσιακά φωνάζοντας «Ευοί Ευάν». Αυτό το επιφώνημα χαράς καθώς και οι επιρροές κατά την περίοδο των σπουδών της στην Γαλλία, ενέπνευσαν τη Ντίνα Νικολάου για τη σύσταση ενός ελληνικού εορταστικού μενού με γαλλικές επιρροές από τις σπουδές της και των εστιατορείων Evi Evane που έχει δημιουργήσει στο Παρίσι.

Για το επόμενο “Miraggio Chef’s Table”, η Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό δείπνο 5 πιάτων εμπνευσμένο από τις πατρίδες της ζωής της. Από την Αταλάντη της Φθιώτιδας στην Ελλάδα, μέχρι το Παρίσι και τη Rue Guisardeστη Γαλλία, αυτή η πρωτότυπη μαγειρική εμπειρία είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις.

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό δείπνο! Αυτό που θα απολαύσετε, την Παρασκευή στις 2 Αυγούστου, είναι πιάτα υψηλής γαστρονομίας – γενναιόδωρα, όμορφα, γεμάτα σπιτικές, γκουρμέ επιλογές. Θα γευτείτε παραδοσιακές συνταγές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας που έχουν χαρίσει στην αγαπημένη σεφ τον τίτλο της πρέσβειρας ελληνικής κουζίνας στο Παρίσι. Θα ανακαλύψετε τα πολύτιμα μυστικά που κρύβει η Μεσογειακή κουζίνα.

Ζητήσετε πληροφορίες και κάνετε την κράτησή σας στο 2374440262 (Guest Relations Desk)

Miraggio Thermal Spa Resort, Εστιατόριο Portofino, 2 Αυγούστου 2019, 19:30
Δωρεάν Masterclasses με την Ντίνα Νικολάου
3 Αυγούστου, Kids Planet Café στις 18:00
4 Αυγούστου, Deck Area στις 12:00