Εύη Σαλταφερίδου: «Τον έβρισε αισχρά στο Survivor για την μάνα, το σπίτι, τη χώρα του»

Εύη Σαλταφερίδου

"Τόλμησε και του ακούμπησε λίγο το χέρι με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο αυτό το σκηνικό" παραδέχθηκε η Εύη Σαλταφερίδου.

Ένα άγνωστο παρασκήνιο από το Survivor All Star θέλησε να αποκαλύψει η Εύη Σαλταφερίδου στα social media ύστερα από ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο λόγος για μια έντονη λεκτική επίθεση που έκανε κάποιος πρώην συμπαίκτης της προς κάμεραμαν.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή personal trainer μοιράστηκε όλα όσα δεν είδαμε από το ριάλιτι επιβίωσης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. «Αυτό το θέμα δεν θα το άνοιγα να το αναλύσω, είναι η αλήθεια, γιατί θεωρούσα ότι ήταν βαρύ σαν περιστατικό αλλά από τη στιγμή που πλέον έχουν μαθευτεί όλα θεωρώ ότι και γω μπορώ να πάρω μέρος».

«Ναι, έχει γίνει. Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά γιατί μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του και την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς» σημείωσε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου στην πρώτη της ιστορία.

«Ο συγκεκριμένος παίκτης ζήτησε κάτι από τον κάμεραμαν, ο κάμεραμαν του είπε ότι «δεν μπορώ αυτή τη στιγμή» γιατί είχε να πάει να βιντεοσκοπήσει έναν παίκτη που πήγαινε προς τα σκουπίδια γιατί, στην περίπτωση που έβλεπαν κάποια παραβίαση ή για κάποιο λόγο κατευθυνόμασταν προς τα σκουπίδια εννοείται πως έπρεπε να μας σταματήσουν, δεν γνωρίζω αν αυτός ο παίκτης είχε συνεννοηθεί με τον άλλον ή τύχαινε να ζητάει εκείνη την ώρα κάτι, «άμα θες ζήτα το από κάποιον άλλον ή αλλιώς περίμενε λίγο» του είπε ο κάμεραμαν. Αυτός άρχισε να φωνάζει, «δεν καταλαβαίνεις» και «το θέλω τώρα» έλεγε. Μιλάμε για χαρτί υγείας στη συγκεκριμένη περίπτωση οπότε καταλαβαίνετε».

«Ναι, είναι λίγο αστείο αλλά δεν ήταν αστείο συνολικά το θέμα. Επειδή σήκωσε το κινητό να ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί και έφυγε από το πλάι, τόλμησε και του ακούμπησε λίγο το χέρι με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο αυτό το σκηνικό, να του κολλήσει το κεφάλι στο πρόσωπο και και τα λοιπά» πρόσθεσε, επίσης, η Εύη Σαλταφερίδου στην επόμενη ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.