Ευγενία Παναγοπούλου: «Ήταν η χειρότερή μου σχέση, πολύ κακός σύντροφος»

Ευγενία Παναγοπούλου

«Δεν ήταν όμως κακός σύντροφος εξαιτίας της ιδιότητάς του», λέει η Ευγενία Παναγοπούλου.

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η Ευγενία Παναγοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το φλερτ, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως η χειρότερη σχέση της ήταν με συνάδελφο ηθοποιό.

Εσύ, Ευγενία, θα κάνεις την πρώτη κίνηση αν σου αρέσει κάποιος;

Σε καμία περίπτωση. Δεν φλερτάρω αν δεν κάνει ο άντρας την κίνηση. Είμαι παραδοσιακή σε αυτό! Μου αρέσει όταν η προσέγγιση γίνεται με τακτ και ευγένεια. Ομολογώ πως δεν συναντώ εύκολα ωραίο τρόπο προσέγγισης. Νιώθω πως φοβούνται οι άντρες. Πάντως, αν δω ένα παιδί που μου αρέσει, θα δείξω με το βλέμμα μου ότι μπορεί να έρθει να μου μιλήσει.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, δεν γνωρίζουμε πολλά. Προσπαθείς να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο;

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να το μοιραστώ. Δεν θέλω να γίνει «αγαπημένο μου ημερολόγιο» σε περιοδικά και Διαδίκτυο. Τιμώ όλες μου τις σχέσεις, αλλά είμαι πολύ ρομαντική σε αυτό. Θέλω να φυλάξω αυτή την «επισημοποίηση» για τον έναν.

Η σχέση δύο ανθρώπων που προέρχονται από τον ίδιο χώρο είναι μια εύκολη σχέση;

Έχω υπάρξει με άνθρωπο του χώρου αλλά δεν θεωρώ πως ήταν από τις καλύτερές μου σχέσεις και θα τολμήσω να σου πω πως ήταν η χειρότερή μου! Ήταν και είναι ένας ηθοποιός που θαύμαζα πάρα πολύ, αλλά ένας πολύ κακός σύντροφος. Δεν ήταν όμως κακός σύντροφος εξαιτίας της ιδιότητάς του.

Πηγή φωτό: ΟΚ! – Ιωάννα Ρουφοπούλου