Ευγενία Μανωλίδου: «Κάνω την κάθε εκπομπή σαν να είναι η τελευταία»

Βίντεο: Ακούστε όσα είπε η Ευγενία Μανωλίδου στη συνέντευξή της

Όπως είπε στην Σταματίνα δεν την έχουν στεναχωρήσει τα όσα έχουν γραφτεί γι’ αυτήν αλλά αντιθέτως την έχουν πεισμώσει. Όσο για την συνέντευξή στον Θέμο Αναστασιάδη και τα όσα είπε για την εκπομπή της, η Ευγενία διευκρίνισε πως στόχος της δεν ήταν να απαξιώσει τους συνεργάτες της αλλά να αναλάβει η ίδια της ευθύνες που της αναλογούν. «Δεν ήθελα να τους ακυρώσω» είπε και μάλιστα αμέσως μετά την συνέντευξη μίλησε με τους συνεργάτες της εκπομπής της, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ο λόγος που άλλαξε αρχισυντάκη και σκηνοθέτη η ομάδα της όπως είπε δεν ήταν γιατί η ίδια μάλωσε με κάποιον αλλά γιατί οι ανάγκες τόσο του καθημερινού Dancing όσο και του Κυριακάτικου ήταν τόσο μεγάλες που έπρεπε να δημιουργηθεί μία νέα ομάδα.

Όταν η Σταματίνα την ρώτησε για το αν την έχουν πειράξει όσα είπε γι’ αυτή ο Γιώργος Λιάγκας η ίδια απάντησε αρνητικά καθώς όπως είπε με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είναι φίλοι.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα να έρθει ο Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή αλλά δεν είχα καμία αντίρρηση όταν μου το πρότειναν και τελικά το χάρικα πολύ όταν ήρθε», είπε η Ευγενία.

Τέλος τόνισε στην Σταματίνα πως κάθε εκπομπή που κάνει γι’ αυτή είναι η τελευταία της εκπομπή. Δίνει όλη της την ενέργεια και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό.