Εβελίνα Παπούλια: Ήρθε και η συγκατοίκηση για την ηθοποιό!

Εβελίνα Παπούλια

"Περνάω πολύ καλά, είναι υπέροχο πλάσμα..."

Η Εβελίνα Παπούλια όχι μόνο ζει τον απόλυτο έρωτα, αλλά πλέον με τον σύντροφό της μένουν μαζί. Η γοητευτική ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη, εδώ και λίγο καιρό μένουν κάτω από την ίδια στέγη, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παπάγου.

Η Εβελίνα Παπούλια κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση της, κάτι που έκανε πάντα, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι μια ήρεμη και όμορφη προσωπική ζωή. Η ίδια στο παρελθόν σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον Σταύρο: «Περνάω πολύ καλά, είναι υπέροχο πλάσμα, αλλά ούτε σε εκείνον ούτε σε εμένα αρέσει να μιλάμε γι’ αυτό που ζούμε. Δεν παίζουμε κρυφτό, επομένως, ναι, σε εξόδους μας, μας έχουν απαθανατίσει μαζί. Αλλά –στο τονίζω ξανά- δεν με αφορά να υπάρχω στον Τύπο για την ιδιωτική μου ζωή. Παίζω σε μια σειρά, θα κάνω θέατρο. Όλα τα άλλα είναι για μένα και για τον άνθρωπο μου».

Η καταξιωμένη ηθοποιός παραμένει στον Alpha , όπου θα τη δούμε στη νέα κωμική σειρά του καναλιού, που είναι η ιστορία ενός ζευγαριού. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι πρώην σύζυγοι, τα παιδιά και τα εγγόνια μαζεύονται όλοι στο ίδιο σπίτι και κάνουν το βίο αβίωτο στο ζευγάρι. Πρόκειται για τη σειρά «Σπίτι είναι…», που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός.

Πηγή: Secret