Εβελίνα Παπούλια για Αίαντα Μανθόπουλο: «Αυτές οι καταστάσεις είναι δυσάρεστες»

Εβελίνα Παπούλια

"Είναι μεγάλη στεναχώρια" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Παπούλια.

Με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο Alhambra, η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και το πολύ επιτυχημένο σίριαλ «Δύο ξένοι» αλλά και την πρόσφατη απώλεια του συναδέλφου της, Αίαντα Μανθόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε πως «δεν θα δεχόμουν ποτέ ένας ρόλος να καθορίσει το παίξιμο μου σε όλη μου την καριέρα και να μου ζητείται πάντα να παίζω παρόμοιους ρόλους. Άρα, μετά από την μεγάλη επιτυχία στους Δύο Ξένους έπρεπε να πάω σε κόντρα ρόλους από αυτούς που με είχε γνωρίσει το κοινό».

Σε ενοχλεί ακόμα να σου λένε για τη Μαρίνα Κουντουράτου;

Καθόλου. Τιμή μου. Πάει να πει πως για κάποιον λόγο ήμουν μια πολύ καλή συντροφιά για αυτούς τους ανθρώπους εκείνη την περίοδο και μέσα από αυτή τη συντροφιά με αγάπησαν.

Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος, ο δεύτερος παρτενέρ σου στους Δύο Ξένους.

Αυτές οι καταστάσεις είναι δυσάρεστες. Είναι μεγάλη στεναχώρια να ξέρεις πως δεν θα ξανασυναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνδεθεί και έχεις συνεργαστεί.

Κλείνοντας τα μάτια, ποια είναι η πρώτη ευχάριστη ανάμνηση που ανακαλείς από την εποχή των Δύο Ξένων;

Οι πρόβες μας στο σπίτι του Νίκου (σ.σ. Σεργιανόπουλου) με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Ρήγα) πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ήταν η στιγμή που συνδεθήκαμε και αγαπηθήκαμε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo