Ευαγγελία Συριοπούλου: Ντύθηκε νυφούλα πλάι στον σύντροφο της, Στράτο Πατσατζή

Ευαγγελία Συριοπούλου

Πιο λαμπερή η Ευαγγελία Συριοπούλου στον θρησκευτικό της γάμο.

Μια από τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της έμελλε να βιώσει η Ευαγγελία Συριοπούλου, το απόγευμα της Τρίτης, όταν και παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στράτο Πασατζή. Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου δυο χρόνια μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ειδικότερα, μέσα από τα social media, αγαπημένοι φίλοι της γνωστής ηθοποιού «πρόδωσαν» το εν λόγω μυστήριο δημοσιεύοντας πλήθος εικόνων και αποσπασμάτων από αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πασατζής είναι μαζί περίπου 12 χρόνια ενώ ο ερχομός του γιου τους, προ διετίας, σφράγισε την αγάπη τους.

Στον θρησκευτικό τους γάμο μάλιστα, όπως δείχνει απόσπασμα, τόσο η  Σμαράγδα Καρύδη όσο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος χρίστηκαν κουμπάροι του ζευγαριού.

«Η μητρότητα είναι ένα συναίσθημα εντελώς πρωτόγνωρο για μια γυναίκα. Αλλάζουν όλα, οι προτεραιότητες, οι ισορροπίες. Επίκεντρο της σκέψης σου γίνεται αυτόματα το παιδί σου, ένας άλλος άνθρωπος που εξαρτάται πλήρως από εσένα, με δικά του ενδιαφέρονται, σκέψεις και συναισθήματα» εξομολογήθηκε, λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ευαγγελία Συριοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. «Και για το ζευγάρι ο ερχομός ενός μωρού, πέρα από ευτυχία που είναι δεδομένη, φέρνει και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα. Αυτά που χρειάζονται είναι πολύ καλή συνεργασία και γερές βάσεις και όλα γίνονται».