Ευαγγελία Μουμούρη: «Εξομολόγηση αγάπης σε σένα που σημάδεψες τα νιάτα μου»

Ευαγγελία Μουμούρη

H Ευαγγελία Μουμούρη σε μια από τις πιο τρυφερές της δημοσιεύσεις...

Σε ένα απρόσμενο μοίρασμα… αγάπης προχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Με αφορμή την εμφάνιση του καλού της φίλου, Σταμάτη Κραουνάκη με την μουσική παράσταση «Έρως ανίκατε μάχαν» στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα στην αγκαλιά του και έγραψε δυο λόγια καρδιάς προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Μουμούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω και μία – φωτογραφία – από μια βόλτα μας στο ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. Εσύ απόψε θα τραγουδάς όλη σου τη ζωή, στις άγιες πέτρες, και γω θα σου μαζεύω λουμινάκια. Κάτι ξερόχορτα που η φύση τους έδωσε παραγγελιά να γεννάνε τα φυτιλάκια για να καίνε τα καντήλια μας».

«Απόλλων και Διόνυσος μαζί – στις φωτογραφίες πάντα με την αθωότητα του παιδιού. Εξομολόγηση αγάπης σε σένα που σημάδεψες τα νιάτα μου. Σταμάτη Κρανουάκη, απόψε τίποτα λιγότερο απ’ το απόλυτο φως» καταλήγει η Ευαγγελία Μουμούρη στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.