Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Το νέο ζευγάρι της πόλης!

Ευαγγελία Αραβανή

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της παρουσιάστριας;

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή, τον τελευταίο μήνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για έναν νεαρό, γοητευτικό επιχειρηματία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο άντρας που μπήκε στη ζωή της ονομάζεται Σπύρος Λάζαρης.

Σπύρος Λάζαρης

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Sirene Blue, το οποίο του ανήκει. Η παρουσιάστρια διέμεινε στο ξενοδοχείο υπό άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

Αν και είναι ένα μυστικό που το γνωρίζουν αρκετοί από τον δημοσιογραφικό χώρο, τηρούν σιγήν ιχθύος. Κάτι που κάνει και η ίδια, καθώς μετά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και τον ντόρο που προκάλεσε ο χωρισμός, η επανασύνδεση και ο οριστικός χωρισμός τους, η Ευαγγελία Αραβανή δεν θέλει να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο με αφορμή την προσωπική της ζωή.

Σπύρος Λάζαρης

Ο 39χρονος Σπύρος Λάζαρης άρχισε να απασχολεί τα media όταν στο παρελθόν έγινε γνωστή η σχέση του με την Στέλλα Καλλή. Έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του τρία παιδιά.