Εύα Κουμαριανού: «Δεν μου αρέσει η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, είμαι υπέρ της μαμάς και του μπαμπά»

Εύα Κουμαριανού

"Συμφωνώ με το νομοσχέδιο μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το γάμο είναι καλά, δεν αγγίζουμε όμως τα παιδιά" δηλώνει η Εύα Κουμαριανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εύα Κουμαριανού στην εφημερίδα Καρφίτσα και τη δημοσιογράφο Ελίνα Τουκουσμπαλίδου με αφορμή την επανάληψη του μονολόγου «Με λένε Εύα» στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή καλλιτέχνιδα εξέφρασε την προσωπική της άποψη για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν είναι υπέρ της τεκνοθεσίας.

Πώς είδατε την πολιτική αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε γύρω από το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών;

Είναι δυνατόν ο κόσμος να πεινάει, να βγαίνει με τα τρακτέρ έξω, να σκοτώνουν γυναίκες, να βιάζουν παιδιά, να γίνονται τόσα εγκλήματα και το μόνο ενδιαφέρον της τηλεόρασης να είναι το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία; Καλά είναι αυτά, αλλά δείτε τι γίνεται γύρω σας. Είναι καλό και για μας. Συμφωνώ μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το γάμο είναι καλά. Δεν αγγίζουμε όμως τα παιδιά. Προς Θεού. Πόσες οικογένειες προσπαθούν να υιοθετήσουν παιδιά και δεν μπορούν;

Δεν είστε υπέρ της τεκνοθεσίας;

Όχι. Μπορεί να ακούγεται σκληρό. Όχι, δεν μου αρέσει. Είμαι υπέρ της μαμάς και του μπαμπά, επειδή δεν έχω ζήσει ούτε με τον πατέρα μου, ούτε με τη μητέρα μου και μου λείπει αυτό. Θέλω το παιδί να έχει τον μπαμπά και τη μαμά. Η υιοθεσία θέλει προσοχή. Αν θέλεις να κάνεις παιδί, μπορείς να δώσεις σε τράπεζα το σπέρμα σου. Να το δώσεις στην παρένθετη μητέρα. Έχω πολλούς φίλους που το έχουν κάνει αυτό. Πιστεύω ότι η υιοθεσία θα είναι πολύ δύσκολη. Θα υπάρχουν πολλά εμπόδια. Ας δώσουν τα παιδιά των ιδρυμάτων σε κανονικές οικογένειες που έχουν λαχτάρα οι γυναίκες να έχουν ένα παιδάκι. Και τα υπόλοιπα μετά.

Πηγή εικόνας: NDP Photo