Εύα Καϊλή: Στην Κρήτη θα βαφτίσει την μικρή Αριάδνη

Εύα Καϊλή

Το φθινόπωρο στο Ηράκλειο η βάφτιση.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της προβάρει ήδη η Εύα Καϊλή. Η όμορφη ευρωβουλευτής θα βαφτίσει την κόρη της, που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021, στο Ηράκλειο, με νονούς τους επιχειρηματίες από τη Μεγαλόνησο Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη. Το μυστήριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και, ως γνωστόν, η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη. Θα βαφτιστεί, δε, ορθόδοξη χριστιανή, όπως η ίδια η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. έχει δηλώσει στο Mega και στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», κάτι που αποφάσισε από κοινού με τον Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Στα δε ιταλικά θα τη φωνάζουν Αριάννα.

Παρότι έχει γίνει ονοματοδοσία στην κόρη τους, η βάφτισή της αρχικά είχε δρομολογηθεί για το Πάσχα που μας πέρασε, αλλά τελικώς αναβλήθηκε για το φθινόπωρο. Οσο για την Εύα, μολονότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πανέμορφη Κρήτη, με την οποία δηλώνει ερωτευμένη, εξ ου κι αποφάσισε να τελεστεί το Μυστήριο στη λεβεντογέννα. Επίσης, οι νονοί της μπέμπας κατάγονται από το νησί, ενώ το όνομα της μικρής προέρχεται από τον μινωικό πολιτισμό – αναφερόμαστε στην Αριάδνη, τον μίτο της οποίας χρησιμοποίησε, ως γνωστόν, ο Θησέας για να βγει από τον λαβύρινθο του Μινώταυρου.

Σημειώνουμε ότι η Εύα είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τόσο τη σχέση όσο και την εγκυμοσύνη της. Για το κοριτσάκι της έχει πει χαρακτηριστικά: «Ολα φωτίστηκαν αλλιώς με το που ήρθε στη ζωή. Κάθε μέρα που το βλέπω να μεγαλώνει, είναι μια φανταστική εμπειρία». Οσον αφορά τώρα το έτερόν της ήμισυ, επαγγέλλεται ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο για την ακρίβεια, ενώ έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. «Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μοντέρνοι. Εχουμε σύμφωνο, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό (σ.σ.: εννοεί ο γάμος). Ο σύντροφός μου είναι Ιταλός. Γνωριστήκαμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ιταλία δεν τα πήγε καλά στην αρχή της πανδημίας και ήρθε να μείνει στην Ελλάδα λόγω αυτού. Ετσι πήραμε και την απόφαση. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Ηταν όλα εύκολα. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλα σχέδια και προγραμματισμούς», έχει δηλώσει.

Σχετικά τώρα με την εμπειρία της μητρότητας, επισημαίνει: «Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο. Αργησα κι εγώ. Ηταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου, χωρίς να τη διακόπτει»! Οταν δε, παλαιότερα, είχε ερωτηθεί για τον ερχομό ενός παιδιού, είχε πει ότι «αναγκαστικά είμαστε σε τελική ευθεία», διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχει παντρευτεί κρυφά.
Εδώ αξίζει να προσθέσουμε πως στην περίπτωση που γίνουν εκλογές το φθινόπωρο, αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πρόσφατα πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, τα βαφτίσια θα αναβληθούν…