Εύα Καϊλή – Φραντσέσκο Τζόρτζι: Γιατί αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους;

Εύα Καϊλή

Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η τελετή για την Εύα Καϊλή και τον αγαπημένο της.

Οικογενειακές διακοπές τους στη Χαλκιδική και την Κρήτη θα απολαύσουν η Εύα Καϊλή και ο σύζυγο της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται άλλωστε για  δύο αγαπημένους προορισμούς που επιλέγουν κάθε χρόνο για να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Αν και  το ερωτευμένο ζευγάρι είχε όμως στο πρόγραμμα τη βάπτιση της κόρης τους, τελικά η τελετή αναβλήθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life. Ο λόγος είναι πως η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν συγγενείς από την Ελλάδα, την Ιταλία και τις Βρυξέλλες που θα ήθελαν να παρευρεθούν,αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν όλοι στην κατάλληλη ημερομηνία. Προς το παρόν, οργανώνουν τις διακοπές και έχουν μεταθέσει τη βάπτιση της κόρης τους για αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν ήδη προχωρήσει σε ονοματοδοσία της μικρής και αυτό που επιθυμούν με το μυστήριο είναι να οργανώσουν μία όμορφη γιορτή προς τιμήν της. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη, ένα όνομα εμπνευσμένο από τον μύθο της Αριάδνης.