Έτσι απόλαυσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το «μαζί» με την Κατερίνα Γερονικολού στην καραντίνα

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Τα περάσαμε τέλεια και δεν δοκιμαστήκαμε όπως άλλοι. Προχωράμε μαζί, αγαπημένοι"

Για την περίοδο της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Πόσο δοκιμάστηκε, αλήθεια, η σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που όλοι βιώσαμε με την πανδημία του κορονοϊού;

«Έλα στη θέση μου» με γάντια; Μα τι είναι αυτή η νέα πραγματικότητα που ζούμε πια;

Δεν λες καλά που επιστρέψαμε, έστω και με γάντια και με απολυμάνσεις στα γυρίσματα της σειράς μας, μετά την παρατεταμένη καραντίνα; Δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στη δουλειά, γιατί, όπως ξέρεις καλά και όπως γράφεις, τρέχω μαραθώνιο. Ναι, είμαστε και πάλι μαζί με τη δεμένη και ισχυρή ομάδα του «Έλα στη θέση μου» και προχωράμε με περισσότερο κέφι.

Πριν πάμε στα της σειράς, πες μου αν την άντεξες την καραντίνα ή αν στην έδωσε…

Στην αρχή ένιωσα πολύ παράξενα όταν έπεσε άρον – άρον η αυλαία του «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που παίζαμε με την Κατερίνα και σταμάτησα παράλληλα τα γυρίσματα. Έτρεχα και πατήθηκε ένα απότομο φρένο. Δεν σου κρύβω πως ήθελα να πάρω μια ανάσα από τις παραστάσεις, τα γυρίσματα και από όλο το τρέξιμο της ταινίας «Για πάντα» που έκανα, αλλά δεν το ήθελα έτσι. Ήταν απότομο, τρομακτικό. Τέλος πάντων, προσαρμόστηκα όπως όλοι κι ευτυχώς ήμουν με την Κατερίνα μου. Πάθαμε ένα «ιδρυματισμό», «λιώσαμε» παρακολουθώντας σειρές επί σειρών, πάχυνα κιόλας.

Μαγείρευες εσύ, από ότι έμαθα, Γιάννη.

Και πότιζα και κλάδευα και σφουγγάριζα και έψηνα! Παιδί για όλες τις δουλειές! Ναι, μαγειρεύω πάντα. Έμεινα μόνος μου από 18 χρονών και μου άρεσε να ξέρω τι τρώω. Ήταν μάγειρας ο μπαμπάς μου και είχε μάλιστα ταβέρνα στο χωριό. Ήταν πρότυπο για μένα. Και πάντα είναι!

Είχα δει μια φωτογραφία που ψαρεύατε…

Ήταν κάτι που αγαπούσε να κάνουμε μαζί και γυρνάω σε αυτό όποτε μπορώ.

Πολλά ζευγάρια «δοκιμάστηκαν» στην καραντίνα. Εσείς ήσασταν καλά μαζί;

Ήμασταν άψογα. Πιστεύω πως, αν είσαι τόσο καλά με τον άλλον, όπως εγώ με την Κατερίνα, απολαμβάνεις το «μαζί» που σου λείπει λόγω του τρεξίματος. Τα περάσαμε τέλεια και δεν δοκιμαστήκαμε όπως άλλοι. Προχωράμε μαζί, αγαπημένοι.