Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από σοβαρό τραυματισμό

Έρρικα Πρεζεράκου

Δείτε τι έχει συμβεί με την Έρρικα Πρεζεράκου.

Εσπευσμένα στο ΚΑΤ οδηγήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύντροφό της στην Κύθνο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου που φέτος απολαύσαμε και στο J2US στο Open τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού της μετά από πτώση στη θάλασσα, από το σκάφος στο οποίο επέβαινε.

Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Κύθνου, με την Έρρικα Πρεζεράκου σε κατάσταση σοκ να μεταφέρεται αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα να διακομίζεται με ελικόπτερο στο ΚΑΤ.

Νωρίτερα, είχε καταγραφεί το περιστατικό, αναφέροντας ότι μια «45χρονη ημεδαπή τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Κύθνου. Μέχρι στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το συμβάν ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής του σκάφους και η 45χρονη είναι ζευγάρι. Η άτυχη γυναίκα που επέβαινε στο σκάφος έπεσε από άγνωστη αιτία στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από το ταχύπλοο. Άμεσα μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες ενώ δεν αποκλείεται αν κριθεί αναγκαίο να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε νοσοκομείο της Αθήνας».

Ενώ, μόλις τώρα έγινε γνωστό πως η Έρρικα Πρεζεράκου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ για να χειρουργηθεί.