Έρρικα Πρεζεράκου: «Στο ελικόπτερο άκουγα ότι θα μου κόψουν το χέρι από τον ώμο λόγω απώλειας αίματος»

Έρρικα Πρεζεράκου

"Όταν πριν τρία χρόνια μια προπέλα σκάφους χτύπησε το χερι μου, έχασα το μισό μου αίμα" θυμάται η Έρρικα Πρεζεράκου.

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση επέλεξε η Έρρικα Πρεζεράκου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την Παρασκευή, στα social media. Κι αυτό μιας και η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ θέλησε να γυρίσει λίγο πίσω στον χρόνο και σε μια στιγμή που έμελλε να στιγματίσει για πάντα την ζωή και την καθημερινότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία όταν πριν από τρία χρόνια πόζαρε με χαμόγελο πλάι στο ιατρικό προσωπικό που της έσωσε το δεξί της χέρι. Στη λεζάντα αυτής, λοιπόν, η γοητευτική αθλήτρια επισήμανε τα εξής. «Όταν πριν τρία χρόνια μια προπέλα σκάφους χτύπησε το χερι μου… έχασα το μισό μου αίμα. Στο ελικόπτερο που με έφερνε Αθήνα άκουγα ότι θα μου κόψουν το χέρι από τον ώμο λόγω απώλειας αίματος».

«Με βλέπετε στην φωτογραφία να χαμογελάω γιατί εκείνο τον Αύγουστο πολλοί εθελοντές αιμοδότες με βοήθησαν να είμαι ζωντανή. Θυμάμαι όταν μου έκαναν τις μεταγγίσεις να συγκινούμαι γιατί λάμβανα το αίμα συνανθρώπων μου που είχαν καλοσύνη στην καρδιά να προσφέρουν».

«Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας σήμερα και ας θυμόμαστε μια δίκη μας πράξη καλοσύνης σώζει ζωές συνανθρώπων μας. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό σας αγαπώ;» καταλήγει η Έρρικα Πρεζεράκου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της αυτή δημοσίευση στα social media.