Έρρικα Πρεζεράκου: Ποζάρει με το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Έρρικα Πρεζεράκου

"Πολλές φορές είμαστε μέσα μας ανάπηροι" δηλώνει η Έρρικα Πρεζεράκου.

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η σημερινή, 3η Δεκεμβρίου, για την Έρρικα Πρεζεράκου και αυτό μιας και πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία. Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σημαντικό μήνυμα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η Έρρικα Πρεζεράκου επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία προβάλλοντας το δεξί της χέρι, μετά τον ακρωτηριασμό του δακτύλου της, συνοδεύοντας την με ένα μακροσκελές πλην καθ’ όλα αισιόδοξο μήνυμα.

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε. Συγχωράτε με αν κάνω λάθος μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία. Αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι, να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό. Που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα».

«Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ» καταλήγει η Έρρικα Πρεζεράκου στη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή εικόνας: NDP Photo