«Ερωτεύομαι συνέχεια συναδέλφους μου»

Τραϊάνα Ανανία
«Ήμουν ερωτευμένη με άλλον τότε που συνεργαστήκαμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

«Το όνομά μου βγαίνει από το Τραϊανός. Το Τραϊάνα είναι το θηλυκό. Έτσι έλεγαν τη γιαγιά μου, έτσι με βάφτισαν κι εμένα. Μου αρέσει πολύ, αν και είναι πολύ σπάνιο», μου απαντά γελώντας. Η επόμενη ερώτηση αφορούσε στην καταγωγή της. «Είμαι γέννημα θρέμμα Βορειοελλαδίτισσα. Έχω καταγωγή από τη Βέροια. Γεννήθηκα όμως στη Θεσσαλονίκη, στο Χαριλάου. Το σπίτι μας ήταν απέναντι από την ντισκοτέκ “Αλυσίδα”» λέει η Τραϊάνα Ανανία σε συνέντευξη της στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη αποκαλύπτοντας την προέλευση του ονόματός της, ενώ στην συνέχεια λέει πως τυχαίνει συνέχεια να ερωτεύεται συναδέλφους της.

traiana1

Έτυχε ποτέ να ερωτευτείς κάποιον συνάδελφό σου; «Συνέχεια! (γελάμε) Νομίζω ότι το προκαλώ για να μη βαριέμαι.»

Ευδοκιμούν αυτές οι σχέσεις; «Όχι, δεν ευδοκιμούν. Συνήθως δεν τις εκπληρώνω καν. Είναι στο μυαλό μου.»

Έτσι έγινε και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; «Ναι! Από μικρή μου άρεσε. Αλλά τότε που συνεργαστήκαμε ήμουν ερωτευμένη με άλλον. Πήγα στον Χριστόφορο και του το είπα, αλλά δεν υπήρχε χώρος για άλλον. Τότε ζούσα μεγάλο έρωτα.»

Σε έχει απορρίψει ποτέ κάποιος άντρας; «Φυσικά και έχει γίνει! Και μάλιστα αρκετές φορές.»

Με κοροϊδεύεις; «Ε, τι να σου πω; Είμαι «περίεργη» και μπλέκω με «περιέργους», λογικό είναι να μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Απλά, κάτω από αυτή την άμυνα υπάρχει μια άλλη Τραϊάνα και πιστεύω ότι είναι δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί τι άνθρωπος πραγματικά είμαι…»