Έρωτας μετά: Το καστ της σειράς του Alpha!

Έρωτας Μετά

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν...

Ο ΑLΡΗΑ είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που και την επόμενη σεζόν θα ποντάρουν πολλά στη μυθοπλασία. Έτσι, ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία μίας νέας, δραματικής σειράς με τίτλο «Έρωτας μετά», που βασίζεται στο πρωτότυπο σίριαλ «Love After Love ».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικό υλικό για την πρεμιέρα, που υπολογίζεται να γίνει μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Ανάμεσα σε άλλους, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Γαλανός, η Μπέτυ Λιβανού, ο Γιώργος Παπαπαύλου, ο Παναγιώτης Καρμάτης, η Λένα Δροσάκη, ο Σόλων Τσούνης, και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η υπόθεση…

Όλα αρχίζουν από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα και ένας άντρας. Ωστόσο, εκείνη μετά το ατύχημα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνωστό, η αναγνώρισή τους αποκαλύπτει το μυστικό τους: ήταν εραστές. Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και τη γοητευτική γυναίκα. Οι δυο τους έκρυβαν καλά την παράνομη σχέση τους μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος και από τότε όλα αλλάζουν. Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.

Πηγή: Mytv