Έρωτας φυγάς: Σφοδρές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών για το πρόωρο φινάλε της σειράς

Έρωτας Φυγάς

"Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν..."

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Έρωτας Φυγάς ολοκληρώνεται πρόωρα στα 110 επεισόδια τόσο για τους συντελεστές όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, την έντονη αντίθεση στην παρούσα απόφαση παραγωγής και καναλιού εξέφρασαν αρκετοί συντελεστές του καθημερινού σίριαλ του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου επέλεξε να μοιραστεί μια σειρά από ιστορία με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Στα 110 επεισόδια». «Με την πρώτη ευκαιρία, θα ανεβάσω ένα βίντεο που θα μιλάω για αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

«Χωρίς λόγο… #erotasfygas #theend» συμπληρώνει, επίσης, η γοητευτική πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς στο OPEN για να ανεβάσει μια ιδιαίτερη selfie στη συνέχεια με το σχόλιο, «Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν».

«Ντάνη, κανόνισε να συνεχίσεις έτσι και να κόψουν τη σειρά» δηλώνει, ακόμα, ο Σταύρος Σβήγκος σε ένα σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο ίδιος στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Εδώ είμαστε, στον Έρωτα Φυγά, στα γυρίσματα και μας έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα από χθες. Και σε μένα και σε άλλους συντελεστές για το αν ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. Ναι, ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. «Μα πήγαινε τόσο καλά» λέτε και ισχύει και αυτό. Ήταν πολύ καλές οι τηλεθεάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Όλα αυτά ισχύουν αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια. Ή μπορεί και να μην ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια» υπογραμμίζει, με νόημα, η Μαρία Κωσνταντάκη στο δικό της βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στα social media.

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!