Έρωτας φυγάς – «Καταπέλτης» η Δένια Μιμερίνη για το OPEN: «Είναι εγκληματικό, παρεμβατικό, σαν δικτατορία»

Δένια Μιμερίνη

"Είναι σοκαριστικά δύσκολο να το διαχειριστείς" δηλώνει η Δένια Μιμερίνη.

Η Δένια Μιμερίνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή τον ρόλο που ερμηνεύει στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας φυγάς». Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο απότομο τέλος του σίριαλ από το OPEN όσο και την μετακόμιση αυτού στον ΑΝΤ1.

Σας στενοχωρεί που παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά σας, παρά την αγάπη που έχει εισπράξει από τους τηλεθεατές, ολοκληρώθηκε τόσο απότομα στο OPEN;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν θλιβερό, ήταν πολύ άσχημο. Είναι σοκαριστικά δύσκολο και να το διαχειριστείς, όχι μόνο το ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά, αλλά και το ότι θα σταματήσει αυτό στο οποίο έχεις βάλει τόσο πόνο για να το κάνεις και να το στηρίξεις, όλο αυτό το δέσιμο και το χτίσιμο. Αυτό που συνέβη είναι σαν να καθιστά νόμιμη μια νέα συνθήκη που ορίζει ότι, ανεξάρτητα από το αν κάτι πάει καλά, κόβεται. Αυτό για μένα είναι εγκληματικό, είναι πολύ παρεμβατικό, σαν δικτατορία.

Απ’ ότι έχω αντιληφθεί, δεν σας είχαν ενημερώσει ότι θα διακοπεί η σειρά. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι είχαν συμβόλαιο για όλο τον δεύτερο κύκλο.

Υπάρχει το γνωστό εξάμηνο, το οποίο ανανεώνεται. Το συμβόλαιο πολλών ηθοποιών ήταν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, άσχετα από το συμβόλαιο, όταν βλέπεις αυτή την αποδοχή και αυτή τη συνέχεια, μένεις ενεός.

Ακούγεται ότι η σειρά θα μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1.

Το εύχομαι όσο τίποτα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, αλλά και γιατί έχουμε ένα χρέος απέναντι στο κοινό. Παρηγορούμε και ψυχαγωγούμε τους τηλεθεατές. Το εύχομαι λοιπόν! Πραγματικά, αν πάει η σειρά μας σε άλλο κανάλι, θα είναι μεγάλη επιβράβευση.

Πηγή εικόνας: NDP Photo