Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ»

Εριέττα Κούρκουλου

"Λατρεύω την ζωή… σέβομαι και εκτιμώ την ζωή και όχι μόνο την δική μου" υπογραμμίζει η Εριέττα Κούρκουλου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ώρες, επέλεξε η Εριέττα Κούρκουλου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους για τους οποίους τα τελευταία χρόνια ακολουθεί αποκλειστικά μια vegan καθημερινότητα.

Έτσι, το πρωινό της Μεγάλης Παρασκευής και λίγο πριν το Πάσχα, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία και στέλνει το δικό της μήνυμα στον κόσμο που, ως είθισται, θα απολαύσει κρεατογαφικές στιγμές. «Με ρωτούν «γιατί δεν τρως κρέας;»… «Γιατί δεν είναι απαραίτητο», απαντώ. Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ».

«Δεν είναι απαραίτητο να πεθάνει κανένα πλάσμα για να επιβιώσω και αφού δεν είναι απαραίτητο, το να έτρωγα κρέας θα σήμαινε ότι δίνω μεγαλύτερη αξία στην γευστική μου απόλαυση, από τι δίνω στην ζωή – και εγώ λατρεύω την ζωή… σέβομαι και εκτιμώ την ζωή – και όχι μόνο την δική μου».

«Καλό Πάσχα με αγάπη και ενσυναίσθηση – γιατί αυτό μας δίδαξε και εκείνος» καταλήγει η Εριέττα Κούρκουλου στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

 

Πηγή εικόνας: NDP Photo