«Έπρεπε να φάω χαστούκι από τον Γκλέτσο σε μια σκηνή! Με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν…»

«Στο γύρισμα έβλεπα να πλησιάζει η ώρα της σκηνής και αγχωνόμουν. Όταν είσαι σε μια σκηνή και περιμένεις ότι θα φας ένα χαστούκι…».

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη η Δανάη Παππά, η οποία θα πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Alpha, “Το τατουάζ”. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε τη δύσκολη σκηνή που έπρεπε να γυρίσει και στην οποία έπρεπε να φάει χαστούκι από τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο σε μια σκηνή όπου έπρεπε να φάω ένα χαστούκι. Όταν το διάβασα, με έπιασε κρύος ιδρώτας. Στο γύρισμα έβλεπα να πλησιάζει η ώρα της σκηνής και αγχωνόμουν. Όταν είσαι σε μια σκηνή και περιμένεις ότι θα φας ένα χαστούκι, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Σκέφτεσαι ότι επειδή το ξέρεις θα γελάσεις. Το συζήτησα με τον Απόστολο και του είπα ότι αγχώνομαι και μου εξήγησε πώς να συμπεριφερθώ και τι να κάνω για να μη τη φάω αδέσποτα. Όταν ήρθε η ώρα της σκηνής, ήταν τόσο στο ρόλο του, με έκανε να νιώσω άνετα και από ότι μου είπαν το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Ο Απόστολος με βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνει αυτό», είπε η Δανάη Παππά.

Το τατουάζ