Ένας Τσεπάνης… δεν είναι αρκετός! «Είμαστε Έλληνες»!

Κωνσταντίνος Τσεπάνης

"Δουλεύαμε από τα 13 μας. Μοίραζα φυλλάδια, δούλευα σε καφετέριες".

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης βγήκε από το Survivor και πραγματοποιεί sexy φωτογράφιση  Χ 2, στο Down Town. Ο αδερφός του, Δημήτρης Τσεπάνης, ποζάρει μαζί του μόνο με πετσέτα και μαγιό και για τις θαυμάστριες η χαρά είναι διπλή!

Κωνσταντίνος Τσεπάνης

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης Τσεπάνης μιλούν στον Τάσο Μπιμπισίδη και για την καταγωγή τους, ξεκαθαρίζοντας μια για πάντα κάποια πράγματα.

[dfp_ads id=236982]

Κωνσταντίνος: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή.

Κωνσταντίνος Τσεπάνης

Δημήτρης: Είχαμε κόσμο στην Ελλάδα, είχαμε γνωστούς, συγγενείς, γι’ αυτό κατεβήκαμε στην Αθήνα. Δεν μας έλειψε το φαγητό, δεν μας έλειψε τίποτα. Η μητέρα μου ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, είχε μια καλή δουλειά. Αλλά ερωτευμένη με τον πατέρα μου, τον ακολούθησε στην Αθήνα.

Κωνσταντίνος: Δουλεύαμε από τα 13 μας. Μοίραζα φυλλάδια, δούλευα σε καφετέριες. Η μητέρα μας δούλευε κι αυτή από το πρωί μέχρι το βράδυ και είχε άγχος, δεν ήθελε να δουλεύουμε. Αλλά δεν γινόταν αλλιώς.