Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα μιλήσει ο Χρήστος (Λούλης) και σίγουρα κάτι θα βρεθεί που μετά θα γίνει θέμα συζήτησης»

Έμιλυ Κολιανδρή

"Νιώθω ότι αν κάποιος μιλήσει διαφορετικά, έξω από αυτόν τον άτυπο κανόνα, είμαστε έτοιμοι να οργιστούμε και να τον πετάξουμε στον Καιάδα." είπε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Έμιλυ Κολιανδρή έδωσε συνέντευξη στη Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη και για δηλώσεις του που κατά καιρούς γνωρίζουν μεγάλη αναπαραγωγή στα τηλεοπτικά μέσα.

Ο Χρήστος, σε συνεντεύξεις του, κάνει κάποιες δηλώσεις που μπορεί να θεωρηθούν εμπρηστικές. Πώς το διαχειρίζεσαι;

Πολύ θλιβερό κι αυτό. Εννοώ ότι θα μιλήσει ο Χρήστος και σίγουρα κάτι θα βρεθεί που μετά θα γίνει θέμα συζήτησης. Μου φαίνεται πάρα πολύ παλιακό, λίγο κουραστικό και βαρετό. Με στενοχωρεί λίγο και μετά το ξεπερνώ γιατί αυτή είναι η μοίρα του πράγματος, να κρατήσει για λίγο και μετά να ξεχαστεί.

Αυτό σας δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι;

Όχι ευτυχώς γιατί κι εκείνος στενοχωριέται, αλλά όχι σε σημείο να χάσει τον ύπνο του. Σαν να υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στις δημόσιες δηλώσεις ότι πρέπει όλα να είναι σωστά και να είμαστε μαλακοί στις δηλώσεις μας. Νιώθω ότι αν κάποιος μιλήσει διαφορετικά, έξω από αυτόν τον άτυπο κανόνα, είμαστε έτοιμοι να οργιστούμε και να τον πετάξουμε στον Καιάδα.

Ο Χρήστος δήλωσε ότι δεν έχει γραφτεί ακόμα στο ΣΕΗ. Εσύ είσσι μέλος;

Νομίζω ότι είμαι.