Έλσα Τόλη: «Ο γιατρός μου απαγόρευσε να κάνω 3ο παιδί, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ»

Έλσα Τόλη

"Υπήρχαν και ανήθικες προτάσεις. Έχω δει ωραίες γυναίκες να πηγαίνουν χαμένες και μέτριες να κάνουν μεγάλη καριέρα", δηλώνει το πρώην μοντέλο.

Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά η Έλσα Τόλη. Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει γιατί ο προσωπικός της γιατρός της απαγόρευσε να προχωρήσει σε τρίτη εγκυμοσύνη.

«Θέλαμε και τρίτο παιδί, κάναμε προσπάθειες με τον σύντροφό μου αλλά δυστυχώς είχα τέσσερις παλίνδρομες κυήσεις. Σταματήσαμε την προσπάθεια, καθώς επηρεάστηκα πολύ ψυχολογικά αλλά και σωματικά, αφού μου το απαγόρευσε και ο γιατρός, μου είπε πως μόνο καλό δεν κάνω στον οργανισμό μου», δηλώνει η Έλσα Τόλη.

«Το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα. Δεν έχει σημασία που είμαι ήδη μητέρα. Κάθε κύηση είναι σαν να είναι η πρώτη φορά, έρχεται ένα πλάσμα. Ζορίστηκα πολύ, ήταν μεγάλο σοκ για μένα να διακόπτεται η κύηση και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα», εξομολογείται στη συνέχεια το πρώην μοντέλο.

Τόσα χρόνια στα φώτα της showbiz ως επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια έχεις δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές;

«Πιο πολύ αδικήθηκα, όμως ναι, υπήρχαν και ανήθικες προτάσεις. Αλλά ήμουν τσαούσα και έφευγα, πήγαινα παρακάτω με οποιοδήποτε κόστος», απαντά η Έλσα Τόλη.

«Η ομορφιά είναι μεγάλο διαβατήριο σίγουρα αλλά έχω δει ωραίες γυναίκες να πηγαίνουν χαμένες και μέτριες να κάνουν μεγάλη καριέρα. Και αυτό, επειδή πιστεύω πως το μεγαλύτερο διαβατήριο είναι ο χαρακτήρας μας, γιατί οι σχέσεις και οι άνθρωποι μένουν στη ζωή μας. Να είσαι όμορφος μέσα σου, αυτό μετράει», επισημαίνει χαρακτηριστικά.