Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δεν μετανιώνω για την πλαστική επέμβαση που έχω κάνει»

Χρήστος Χολίδης

«Είναι του χαρακτήρα μου να επεξεργάζομαι τις κινήσεις μου πολύ καλά πριν αποφασίσω κάτι».

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Αγορά” και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε η Στέλλα Καλλή που μίλησε μεταξύ άλλων και για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο παρελθόν.

stellafoto

Υπάρχουν στιγμές που μετάνιωσες που γύρισες στην Ελλάδα από την Νέα Υόρκη; Σκέφτεσαι ποτέ πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν είχες παραμείνει στο εξωτερικό;

Δεν έχω μετανιώσει καθόλου μιας και ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να επιστρέψω στην Ελλάδα. Δεν με απασχολεί πώς θα είχα εξελιχθεί και τι θα γινόταν αν έμενα εκεί, γιατί απλά δεν έμεινα κι αυτό το κεφάλαιο έχει τελειώσει για μένα. Σημασία έχει ότι είμαι εδώ, προσπαθώ με  τις ικανότητές μου και τις γνώσεις που απέκτησα να κάνω το καλύτερο που μπορώ, γιατί πραγματικά είναι η ελληνική αγορά και ο κόσμος εδώ είναι που με ενδιαφέρει.

Είσαι από τις ελάχιστες διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν δημόσια ότι έχουν κάνει πλαστική επέμβαση για να βελτιώσουν την εικόνα τους. Είναι κάτι που το έχεις μετανιώσει ή θα έμπαινες ξανά στο χειρουργείο; 

Δεν μετανιώνω για την πλαστική επέμβαση που έχω κάνει, μιας και είναι του χαρακτήρα μου να επεξεργάζομαι τις κινήσεις μου πολύ καλά πριν αποφασίσω κάτι. Έχω την άποψη όμως πως όλα θέλουν μια ισορροπία, να συμβαδίζεις με την ηλικία σου και καλό είναι να συμφιλιωνόμαστε με τον χρόνο και να αποδεχόμαστε τις αλλαγές του.