Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται τη σχέση του με συνάδελφό του

Χρήστος Ζωτιάδης

"Έχω υπάρξει πολύ άστατος... Mε φλερτάρουν αγόρια φουλ..."

Τι σχέση μπορεί να έχουν η μουσική, η κομμωτική, τα γήπεδα, η Σχολή Ικάρων και τα Oικονομικά; Όλα συναντιούνται μεταξύ τους όταν γνωρίσεις τον γοητευτικό frontman του συγκροτήματος 719. O Χρήστος Ζωτιάδης απαντά στις ερωτήσεις της Γωγώς Θωμά στο περιοδικό People.

Από τη στιγμή που ήρθε η αναγνώριση έχεις νιώσει να χάνεις τον εαυτό σου; Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και ίσως για αυτό να είναι πιο αργή η εξέλιξή μου. Τρενάρω λίγο την υπόλοιπη ζωή μου για το τραγούδι. Και περιμένω να μου το δώσει πίσω. Στη μουσική τη μία μέρα δεν είσαι τίποτα και την επομένη είσαι τα πάντα. Όμως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Έχω πολλή υπομονή. Επίσης βοηθά ότι είμαι 32 και όχι 22 χρόνων.

Σε πείραξε που έγινε τίτλος η ατάκα σου «Θέλω να τραγουδήσω ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά»; Όχι, δεν με πείραξε. Ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε ένα ερωτηματολόγιο. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε. Είμαι αληθινός.

Στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού πρωταγωνιστεί η επίσης τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου, με την οποία είστε ζευγάρι. Σωστά; Είμαστε καλά.

Στα social media δεν είναι κάτι που το κρύβετε. Τον τελευταίο χρόνο δεν είναι κάτι που προβάλλουμε. Αν δεν γίνει κάτι ακραίο, θα είμαι στο πλευρό της για πάντα. Η Ανδρομάχη με έκανε να ξανανιώσω. Παίρνω από την παιδικότητα που έχει. Έχουμε παράλληλη πορεία. Είμαστε και οι δυο τραγουδιστές και έχουμε πολλά κοινά. Όσο πηγαίνουμε παράλληλα θα είμαστε μαζί. Ο ένας βοηθά και στηρίζει τον άλλο.

Σίγουρα έχεις πολλές φαν. Δεν υπάρχει ζήλια; Όχι, δεν υπάρχει. Η Ανδρομάχη έχει περισσότερους φαν.

Χρήστος Ζωτιάδης

Έχεις δηλώσει ότι είσαι άστατος στα ερωτικά σου και ότι έχει χαλάσει μακροχρόνια σχέση σου επειδή υπήρξες άπιστος. Έχω υπάρξει πολύ άστατος.

Αυτή η δήλωση δεν φοβάσαι ότι θα επηρέαζε τη μετέπειτα σύντροφό σου; Την επηρεάζει. Ωστόσο παίζει ρόλο το πώς μια γυναίκα θα κρατήσει έναν άντρα. Ειδικά κάποιον που ήταν άστατος συναισθηματικά και έχει βγει άσχημα από μία σχέση. Η Ανδρομάχη το πέτυχε. Επίσης, μετά τα 30 είμαι άλλος άνθρωπος, πολύ πιο αληθινός. Αν θελήσω κάτι άλλο, πρώτα θα τελειώσω τη σχέση. Πλήγωσα πολύ κόσμο τότε.

Έχεις μετανιώσει; Έχω μετανιώσει που πλήγωσα κάποιους ανθρώπους και όχι επειδή εξελίχτηκε έτσι η ζωή μου. Σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ξανά.

Έχει τύχει να είσαι εσύ ο απατημένος; Είναι κάτι που δεν έχω μάθει ποτέ.

Ζηλεύεις; Σε λογικά πλαίσια, ναι. Νομίζω πως, αν δεν ζηλεύεις καθόλου, δείχνει αδιαφορία.

Θα συγχωρούσες την απιστία; Δεν θα τη συγχωρούσα. Και το λέω ενώ έχω υπάρξει πολύ άστατος.

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχεις ζήσει από θαυμάστρια; Η κατάσταση στα social media έχει ξεφύγει πάρα πολύ. Και από τα δύο φύλα.

Σε φλερτάρουν και αγόρια; Φουλ. Ο καθένας σού στέλνει το μακρύ και το κοντό του. Και δεν μπορείς να μιλήσεις άσχημα γιατί είσαι καλλιτέχνης – αν και το έχω κάνει.

Σε έχει φέρει κάτι σε δύσκολη θέση; Όταν ήρθε μια κοπέλα στο καμαρίνι και ήταν αρκετά διαχυτική. Τη σταμάτησα με ευγενικό τρόπο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.