Έλληνας τραγουδιστής: «Μου “κόλλαγαν” αρκετές κοπέλες του γιου μου, αλλά εγώ…»

Γιώργος Γερολυμάτος
«Ναι, ήμουν με άλλες γυναίκες συνέχεια, αφού ήμουν μικρός, τι, να το κρύψω; Ήμουν γκομενιάρης».

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος μίλησε για τον γιο του, Αλέξη και αποκάλυψε πως πολλές κοπέλες του γιου του, του “κολλάγανε”.

Πώς ήταν τα παιδικά χρόνια του Αλέξανδρου;

Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε σε ένα πολύ τρυφερό περιβάλλον. Η μάνα του ήταν πολύ γλυκιά, Γερμανίδα και ως νοοτροπία τότε. Δούλευα πάρα πολύ, παράλληλα έκανα και τη ζωή μου, όμως δεν είχα διαλύσει το σπίτι μου. Πήγαινα και κοιμόμουν στο σπίτι μου. Μπορεί να έκανα σχέσεις έξω, αλλά πήγαινα στο σπίτι μου μια χαρά, κι έτσι μεγάλωσε σ’ ένα πολύ υγιές περιβάλλον το παιδί.

Εννοείς ότι έκανες σχέσεις μέσα στο γάμο σου;

Ναι, ήμουν με άλλες γυναίκες συνέχεια, αφού ήμουν μικρός, τι, να το κρύψω; Ήμουν γκομενιάρης.

Το ήξερε η γυναίκα σου;

Δεν της το έλεγα, αλλά.. ξενύχταγα, δεν με ρώταγε, ίσως καταλάβαινε…

Πόσα χρόνια κράτησε ο γάμος αυτός;

Δεν είχα πάρει διαζύγιο, άργησα πολύ να το πάρω, γιατί δεν είχα σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ, δεν είχα λόγο. Πήρα μετά από αρκετά χρόνια το διαζύγιο, παρότι ήμουν χωρισμένος με τη γυναίκα μου πολλά χρόνια, ήμασταν φιλικά μαζί, πήγαινα στο σπίτι, έβλεπα το παιδί, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στην ηλικία των 15-16 χρονών τον έπαιρνα μαζί μου τον Αλέξη, στις δουλειές μου, στο καμαρίνι μου, βγαίναμε με γκόμενες μαζί, όλα μαζί. Αρκετές κοπέλες του Αλέξη μου «κολλάγανε», αλλά δεν είχα λόγο να κάνω… κάτι, όταν ήξερα ότι είναι μαζί με τον Αλέξη.

Γιώργος Γερολυμάτος