Έλληνας παρουσιαστής: «Με εκδικούνται γιατί ήμουν τίμιος και ειλικρινής»

Μαίρη Σταυρακέλλη

«Έβγαλα κάποια χρήματα, πήρα ένα σπίτι, τα χρήματα τελείωσαν, αλλά η κρίση με βρήκε να μη χρωστάω».

Συνέντευξη στο thema people και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε ο Νίκος Μάνεσης που μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικονομική κρίση.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι από τους Έλληνες πολίτες που όταν ήρθε η κρίση δεν χρωστούσε πουθενά. Επίσης, υποδέχτηκα την κρίση με ένα αυτοκίνητο, η εμπορική αξία του οποίου ήταν 2.000 ευρώ. Στο χρονικό διάστημα που οι περισσότεροι από τον χώρο μας κυκλοφορούσαν με Cayenne και Mercedes, εγώ είχα ένα Fiat Uno, και μάλιστα χωρίς air condition. Τα χρήματα που έβγαλα στα 5-6 χρόνια, που ήταν πολύ καλές απολαβές, γιατί για τέτοιο διάστημα μιλάμε, για εμάς που εκείνη την περίοδο ήμασταν εκκολαπτόμενοι αστέρες τα χρησιμοποιούσα για να αγοράσω ένα σπίτι μαζί με ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο έχω εξοφλήσει.

Άρα τα χρήματα που έβγαλα έγιναν ένα σπίτι για να στεγάσω την οικογένειά μου. Κακώς, γιατί να που σήμερα το κράτος με εκδικείται. Αν τα είχα φάει στα μπουζούκια και στα Cayenne θα είχα πολύ καλή μεταχείριση αυτή τη στιγμή. Με εκδικούνται γιατί ήμουν τίμιος και ειλικρινής. Έβγαλα κάποια χρήματα, πήρα ένα σπίτι, τα χρήματα τελείωσαν, αλλά η κρίση με βρήκε να μη χρωστάω. Λειτούργησα με το χαζό το μυαλό μου ως νοικοκύρης. Λάθος έκανα. Έπρεπε να τα έχω φάει σε διακοπές στη Μύκονο, σε χιονοδρομικά κέντρα και λοιπές απολαύσεις και να μην έχω στην άκρη ούτε ένα ευρώ. Βλακεία έκανα, γιατί τώρα είμαι όμηρος της τιμιότητάς μου», είπε ο Νίκος Μάνεσης.