Έλληνας παρουσιαστής έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς στη Βραζιλία

Γιώργος Λέντζας

Η ανάρτησή του στο Instagram που σοκάρει!

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λέντζας αποκάλυψε κάτι που δεν το έχει ξαναζήσει και το οποίο πραγματικά τον σόκαρε. Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Rio De Janeiro για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του, που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, την ώρα που ετοιμάζονταν να παίξουν ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες.

«Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση.

Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία», έγραψε ο Γιώργος Λέντζας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Λέντζας…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!