Έλληνας ηθοποιός: «Έπεσε πάνω μου μια μηχανή και μου έκανε το πόδι σμπαράλια»

Γιάννης Σπαλιάρας
«Μετά είχα άλλη ταλαιπωρία. Έσπασε η λάμα μέσα κι έπρεπε να κάνω άλλη εγχείρηση…».

Ο Ισίδωρος Σταμούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού και μίλησε μεταξύ άλλων για το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του.

isidoros

Ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι ζωής που κλήθηκες να αντιμετωπίσεις;

Είχα πάθει ένα ατύχημα αρκετά σημαντικό. Ήμουν με τη μηχανή, όταν έπεσε πάνω μου μια άλλη μηχανή και μου είχε κάνει το πόδι σμπαράλια. Τότε έκανα ένα σίριαλ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον οποίο αγαπώ πολύ, «Τα εφτά κακά της μοίρας μου», τον πρώτο πρωταγωνιστικό μου ρόλο, άλλαξε το σενάριο και με έβαλε ότι χτύπησα και στο σίριαλ, οπότε με έδειχνε με γύψο και πατερίτσες. Μετά είχα άλλη ταλαιπωρία, έσπασε η λάμα μέσα, έπρεπε να κάνω άλλη εγχείρηση, αλλά δεν είχα χρόνο.

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να αποκαταστηθεί το πρόβλημα με το πόδι σου;

Χρειάστηκαν 4 χρόνια. Το φοβερό είναι το πώς έβγαλα τη λάμα. Είχα πάει σε ένα νοσοκομείο, μόλις τελείωσαν οι παραστάσεις, Κυριακή των Βαϊων, σ’ έναν ξάδελφο γιατρό που έχω, με είδε ένας καθηγητής ορθοπεδικής κι εκείνος μου είπε ότι η λάμα έχει σπάσει και πρέπει να τη βγάλω. Ήταν η τελευταία μέρα που έκαναν χειρουργείο και του είπα: «Αν κάτσω, μπορείς να μου τη βγάλεις;». Με έβαλε μέσα στο χειρουργείο. Είχα πάει με έναν φίλο μου ο οποίος πήγε στη μάνα μου να φέρει πυτζάμες. Ότι είναι να γίνει και πρέπει να το κάνω, ειδικά σε νοσοκομειακά, δεν το αποφεύγω. Και τα διαζύγια είναι τραγικά, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο στη ζωή μας. Δεν χωρίζω ποτέ εύκολα, πρέπει να φτάσει εκεί που δεν πάει άλλο, πρέπει να τεμαχιστώ, για να φτάσω στην απόφαση ότι χωρίζουμε.