Έλληνας ηθοποιός αποκάλεσε τον εαυτό του «μπάρμπι» και έγινε πανικός στο θέατρο!

«Βλέπω, λοιπόν, να έχουν πέσει όλοι κάτω από τα γέλια, κόσμος και ηθοποιοί, γιατί, αντί για «μπάρμπα», είπα «μπάρμπι»...».

Στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου, ο οποίος αποκάλυψε το πιο ευτράπελο περιστατικό που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή.

Άγγελος Παπαδημητρίου

Ποιο είναι το πιο ευτράπελο που σας έχει συμβεί επί σκηνής και ποια ήταν η πιο γλυκιά ανάμνησή σας σε έργο;

Πολλά έχουν συμβεί. Θα σου πω κάτι που είχε συμβεί στην «Γκόλφω», στην τελευταία παράσταση μάλιστα, όπου έπρεπε να πω ως κακός «από τον Τάσο διάφορο να ξέρετε δεν έχετε, εγώ που είμαι μπάρμπας του ξάστερα σας το λέω». Βλέπω, λοιπόν, να έχουν πέσει όλοι κάτω από τα γέλια, κόσμος και ηθοποιοί, γιατί, αντί για «μπάρμπα», είπα «μπάρμπι» και με φαντάστηκαν με τις φουστανέλες ως… Μπάρμπι! Καταλαβαίνεις τι έγινε! Επίσης, στην παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» νόμιζα ότι θα μείνω πάνω στη σκηνή. Η Αβα Γαλανοπούλου με το ταλέντο στον αυτοσχεδιασμό κι εγώ σε τρελά… κέφια, δεν φαντάζεσαι τι γινόταν. Ορισμένοι ηθοποιοί πηγαίναν… τουαλέτα από τα γέλια.

Γιατί δεν κάνατε οικογένεια; Ενα παιδί θα θέλατε να υπήρχε στη ζωή σας; Ακόμη και χωρίς σύντροφο;

Μου αρέσει πολύ η οικογένεια, για μένα είναι το παν, θαυμάζω τους οικογενειάρχες. Ομως, με συνεπήρε τόσο πολύ αυτή η ζωή, στην οποία δεν υπήρχε η έννοια ούτε του ζευγαριού ούτε καν της συγκατοίκησης. Ποια οικογένεια; Είχα πάντα τέτοια… φόρα που δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο χρόνος. Τριάντα παιδιά θα μπορούσα να έχω, είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Δεν έχω μείνει μια μέρα που να μην εργαστώ, έτσι δεν έχω χρόνο ακόμη και για τον εαυτό μου, που πολλές φορές τον παραμελώ.

Ποιο είναι το πιο κολακευτικό σχόλιο που έχετε ακούσει;

Μου το είπε πρόσφατα μια φίλη μου εικαστικός τέχνης, η Ευρυδίκη. «Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά που έκανες και πιο πολύ γι’ αυτά που δεν έκανες» μου είπε. Μπορούσα να φιλοτεχνήσω 30 έργα και κατάφερα ένα, αυτό το είχα πάντα.