Ελισάβετ Σπανού για Μυριέλλα Κουρεντή: «Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο;»

Ελισάβετ Σπανού

"Πυροβολεί" ξανά η Ελισάβετ Σπανού την πρώην συμπαίκτρια της!

Μια συνέντευξη γεμάτη Survivor παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και την δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη. Μέσα σε όλα, βεβαίως, η γοητευτική τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εστίασε στην Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ και τις δύο ομάδες. Τι άποψη έχετε για αυτή βλέποντας πλέον και τα πράγματα απ’ έξω;

Δυστυχώς, είχα υποψιαστεί ότι θα ξεσπάσει κάτι. Φαινόταν. Ο Γιώργος Πυλίδης είπε σε ένα συμβούλιο ότι η Μυριέλλα είναι δύσκολη στη συμβίωση και θα μείνω σε αυτό, γιατί πολύ χοντρικά το ίδιο διαισθανόμουν και εγώ. Και νομίζω ότι όλα τα παιδιά είπαν πως το θέμα δεν είναι μόνο η σχέση της με τον Γιώργο από τους Μαχητές. Για μένα – κάτι που είχα υποστηρίξει και όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι – δεν ήταν ανάγκη να έχουμε πολλά με τους απέναντι. Με δεδομένο αυτό, ότι έντεκα άτομα γύρω σου λένε να κρατήσεις μια απόσταση, για τα μάτια του κόσμου, τυπικά εγώ θα κρατιόμουν δέκα, έστω πέντε μέρες, επειδή έγινε θέμα, ώστε να ηρεμήσει η ομάδα μου…. Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο; Αν όντως είναι έτσι, πιάσε τους συμπαίκτες σου, οι οποίοι είναι όλοι πάρα πολύ δεκτικοί, και εξήγησε τους. Θα μπορούσε η ίδια να το έχει χειριστεί διαφορετικά για να μη δημιουργηθεί τόση ένταση. Εκτός κι αν ήθελε την ένταση.

Από τώρα;

Δεν ξέρω, πραγματικά. Κι επειδή δεν μου αρέσει να έχω δεύτερες σκέψεις για τους ανθρώπους γύρω μου, λέω πως ίσως τελικά να μην ταιριάζαμε τόσο. Διότι με προβλημάτιζε η στάση της, δεν μπορούσα να την εξηγήσω. Δεν θέλω να βγάζω αρνητικά συμπεράγματα, για αυτό και προτίμησα να κρατήσω μια απόσταση.