Ελισάβετ Σπανού: Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ελισάβετ Σπανού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελισάβετ Σπανού.

Μέσα από μία τρυφερή της ανάρτηση η Ελισάβετ Σπανού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλος ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Τα καταφέραμε… κορίτσι μου. Έχοντας γύρω μας, μια μεγάλη αγκαλιά…Υπήρχε ένα «πλέγμα» προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό για μένα και αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήρθε στον κόσμο! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου @angelaninou75 Κρυσταλλινα, Γιάννη, Νικόλα , @il_rigos @katerina_ponti @fotiszoglo, Χρήστο, Αθηνά “φλου»! @michalismoschou @aspa_g_xidakis , @areti_dimitropoulou , Βασιλική… Μαμά.. μπαμπά…εύχομαι να καταφέρνω να στέκομαι δίπλα στο κορίτσι μου με την την φροντίδα και την αγάπη που δώσατε!

Ευχαριστώ τον @omilosiaso και το προσωπικό που μας πρόσεξαν με τόση ευγένεια και υπευθυνότητα!! Ευχαριστώ Τον Γιώργο Σταμο… ΠΟΛΥ τυχερή να σε έχω δίπλα μου γιατρέ!! την μαία μου Ντίνα Πολυχρονοπουλου καθως επίσης ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον dr Πλούταρχο Κούρτη

Υπάρχει ένας άνθρωπος όμως για τον οποίο οι λέξεις δεν φτάνουν… Θα τις πω γιατί δεν έχω άλλο τρόπο… ωστόσο δεν είναι αρκετές να ξέρεις… Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ευριπίδη Μπιλιράκη!! Είμαι τυχερή που πριν 22 χρόνια βρέθηκα στο ιατρείο σου! Έκτοτε νιώθω πιο ασφαλής απλά γιατί ξέρω ότι υπάρχεις!

Σπάνιος επιστήμονας! ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος! Ιατρικά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να έχουμε καλύτερη παρακολούθηση! Και ταυτόχρονα στήριξη Ενθάρρυνση ! αισιοδοξία! …με λίγα λόγια… ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Με κάθε τρόπο! Feel no fear Biliraki’s here!!». Eπίσης, ένα Special ευχαριστώ στον δικηγόρο της καρδιάς μου».

Να θυμίσουμε πως η Ελισάβετ Σπανού πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως με τον πατέρα του παιδιού της, αποφάσισαν να χωρίσουν λίγο αφότου έμαθαν για την εγκυμοσύνη της.