Ελισάβετ Μουτάφη: Απαντά για τις αμοιβές των ηθοποιών! «Λέει αλήθεια ο Γιώργος Παρτσαλάκης! Μπορεί να…»

Ελισάβετ Μουτάφη

«Έχω πάρει μεγάλα ποσά. Θα ήμουν ψεύτρα αν ισχυριζόμουν το αντίθετο…».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αμοιβές των ηθοποιών.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος έπαιζε στο «Τατουάζ», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι οι μισθοί των ηθοποιών που παίζουν στις καθημερινές σειρές κυμαίνονται μεταξύ 800 και 1.200 ευρώ.

Λέει αλήθεια ο Γιώργος. Μπορεί να μην ισχύει αυτό για τους μεγάλους πρωταγωνιστές, αλλά για τους υπόλοιπους ηθοποιούς ισχύει. Δεν θα σου πω ότι ήμουν σύμφωνη και με την υπερβολή που υπήρχε πριν από την κρίση, όταν γίνονταν σαράντα σίριαλ κάθε σεζόν και ξοδεύονταν εκατομμύρια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια φάση, ειδικά στα πρώτα χρόνια της κρίσης, που παίρναμε περίπου το 1/3 των αμοιβών που λαμβάναμε κάποτε. Η Κάτια Δανδουλάκη μου είχε πει κάτι και το έχω κρατήσει: «Οταν συμβαίνει μια μεγάλη αλλαγή, όπως αυτή που συντελέστηκε με την οικονομική κρίση, πηγαίνουμε με τη ροή των πραγμάτων. Δεν μπορούμε να ζητάμε πια τα τρελά λεφτά». Και έχει απόλυτο δίκιο.

Πήρες ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όπως άλλοι συνάδελφοί σου.

Εχω πάρει μεγάλα ποσά. Θα ήμουν ψεύτρα αν ισχυριζόμουν το αντίθετο. Αλλά δεν ήμουν ποτέ υπερβολική στις απαιτήσεις μου. Θα ζητήσω αυτά που θεωρώ ότι δικαιούμαι, αλλά σε λογικά πλαίσια.

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει με μπικίνι και “τρελαίνει” τους διαδικτυακούς της φίλους!