Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ο Alpha δεν στήριξε τη σειρά όπως έπρεπε…»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Νομίζω ότι κάπου χάθηκε η επικοινωνία μεταξύ του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή με το κανάλι»

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία απάντησε και για τη σειρά “Παραμύθι αλλιώς”, τονίζοντας πως ο Alpha δεν στήριξε το σίριαλ όπως θα έπρεπε.

Ελισάβετ, δεν λες συχνά «ναι» σε σίριαλ. Τι ήταν αυτό που σου έκανε κλικ στο «Κρατάς μυστικό;»;

Υπήρχαν αρκετοί λόγοι που με έκαναν να πω το «ναι» στο «Κρατάς μυστικό;». Ο πρώτος ήταν το σενάριο, που δεν είναι συνηθισμένο, γιατί η ιστορία ξεδιπλώνεται σιγά σιγά. Ο δεύτερος ήταν ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι ένας σκηνοθέτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί πολλές φορές κι εμπιστεύομαι απόλυτα, και ο τρίτος ήταν ο Ταξιάρχης Χάνος, γιατί οι περισσότερες σκηνές που έχω είναι μαζί του.

Γιατί ήσουν τόσο διστακτική με την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια;

Η τηλεόραση είναι ένα είδος δύσκολο και απαιτητικό. Από ένα σημείο και μετά μου ήταν πολύ κουραστικό να μοιράζομαι μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης και ήθελα να κάνω ένα πράγμα κάθε φορά. Φέτος αποφάσισα να κάνω εξαίρεση, γιατί ήταν πολύ δελεαστική η πρόταση για το «Κρατάς μυστικό;», αλλά κι επειδή οι υποχρεώσεις αυτής της εργασίας είναι τέτοιες που δεν έχω κάθε μέρα γύρισμα.

Η τελευταία σειρά στην οποία είχες πρωταγωνιστήσει ήταν το «Παραμύθι αλλιώς» του Alpha, το οποίο όμως δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

Το «Παραμύθι αλλιώς» το έκανα με μεγάλη αγάπη. Είχα ξετρελαθεί και πίστευα ότι θα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Ηταν ένα σίριαλ με υπέροχους ηθοποιούς, πολύ αστείο κείμενο και τον Αλέξανδρο Πανταζούδη στη σκηνοθεσία, τον οποίο αγαπώ πολύ. Νομίζω ότι κάπου χάθηκε η επικοινωνία μεταξύ του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή με το κανάλι. Αλλά και ο σταθμός δεν το στήριξε όπως έπρεπε, γιατί το πρόβαλλε κάτι περίεργες ώρες και ο κόσμος έψαχνε για να το βρει. Τελικά, παρόλο που άρεσε πολύ και όσοι το έβλεπαν μου έλεγαν πόσο ωραίο ήταν, γυρίστηκαν δώδεκα επεισόδια και έμεινε εκεί.