Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου πήρε δύο χρόνια για να χάσω 50 κιλά»

Ελεονώρα Ζουγανέλη

"Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου", εξομολογείται η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Στο περιοδικό Vita και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ιωάννου μιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης, εξομολογείται μεταξύ άλλων τη μάχη που έδωσε με το περιττό βάρος, όταν κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά και να αλλάξει άρδην την εικόνα και την ψυχολογία της.

«Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου. Μπήκα στη διαδικασία να χάσω βάρος, το έκανα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους», δηλώνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Σε ερώτηση για το bullying που έχει δεχθεί στα εφηβικά της χρόνια, η τραγουδίστρια απαντά: «Δε μου αρέσει λέξη bullying, γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα είτε σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου».

Πόσο διάστημα απαιτήθηκε για να χάσεις τα 50 κιλά;

«Δύο χρόνια τουλάχιστον. Συνέχισα και μετά να προσέχω. Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου. Ένιωσα καλύτερα και άρχισαν να μου αρέσουν άλλες γεύσεις», παραδέχεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη.