Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Βαφτίζουν την κόρη τους στη θάλασσα

Ελεονώρα Μελέτη

Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα στον Ιούνιο θα βαφτίσουν η Ελεονώρα Μελέτη κι ο Θοδωρής Μαροσούλης την μικρή Αλεξάνδρα, η οποία έγινε πέντε ετών έγινε πριν από λίγες ημέρες

Σύμφωνα με το TL!fe, η τελετή της βάφτισης της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη θα γίνει εκτός Αθηνών, και μάλιστα στη θάλασσα που τόσο λατρεύει όλη η οικογένεια. Μία από τις επόμενες ημέρες, η παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός έχουν προγραμματίσει πάρτι στο πατρικό της Ελεονώρας στη Σαρωνίδα, όπου θα δώσουν το παρών μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι.

Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης δεν ανέβαλαν τη βάφτιση της κόρης τους λόγω κορονοϊού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αντιθέτως επιθυμούσαν να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος.

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε, γίνεται. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας με τον μπαμπά της. Της αρέσει και εκείνης το νερό. Η ιδέα είναι αυτή. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Ότι δεν θα της κάνει κάποιος κακό εκείνη τη στιγμή, να έχει μία μικρή επίγνωση. Να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Δεν μπορώ, όταν πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου, δεν θέλω» είχε δηλώσει σε παλιότερες δηλώσεις της στο Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο.

Η 5χρονη Αλεξάνδρα δεν θα έχει μόνο ένα όνομα. Οι γονείς της επέλεξαν να της δώσουν και ένα δεύτερο, το οποίο θα είναι «Ωκεανίς».

«Την κόρη μου την λένε Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άντρας μου. Στην επιχειρηματολογία όταν του το είπα, είπα ότι θέλω δύο ονόματα. Το Αλεξάνδρα το είχαμε αποφασίσει πριν καν την δούμε γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε, επειδή του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά και επειδή εκφράζει και την θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω» είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Έλεος», στην Αννίτα Πάνια και στον Ηλία Ψινάκη.

Νονές της 5χρονης θα είναι η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα Μαροσούλη και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.