Ελεονώρα Μελέτη: «Θα λέω αυτό που αισθάνομαι, θα φοράω ότι θέλω και θα είμαι αυτή που επιλέγω να είμαι»

Ελεονώρα Μελέτη

Δείτε όλα όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

Μετά το ξέσπασμά της στο Instagram για τα σχόλια που δέχτηκε για τη φωτογραφία με το γλυκό, η Ελεονώρα Μελέτη επανήλθε με νέα ανάρτηση και δήλωσε κατηγορηματικά πως θα κάνει πάντα αυτό που θέλει «με σεβασμό προς τον εαυτό μου και τους άλλους».

Δείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί με την προηγούμενη ανάρτηση!

«Σε μια εποχή όπου μια φωτογραφία με ένα κομμάτι τούρτα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να σφάζονται μεταξύ τους ανταλλάσσοντας ύβρεις, μίσος κ θυμό, γύρω από το εμβόλιο, την πείνα στην Αφρική , την οικονομική κρίση κλπ, σε μια εποχή όπου ο όρος «πολιτική ορθότητα» ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρχίζει να ΧΑΝΕΙ το πραγματικό της νόημα κ καταλήγει να αποτελεί απειλή για την ελευθερία της σκέψης κ έκφρασης, ήθελα να ανεβάσω αυθόρμητα αυτή τη φωτογραφία.

Κ σκέφτηκα: λες να νομίζουν ότι τοποθετούμαι πολιτικά; Λες να νομίζουν ότι δηλώνω πιθανή αθλητική υποστήριξη; Λες να αρχίζουν να σφάζονται πάλι; Καλύτερα να μην την ανεβάσω λέω… Κάλε «πριτς»!!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Θα λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι, θα εκφράζω πάντα αυτό που σκέφτομαι, θα φοράω πάντα αυτό που θέλω, θα ταξιδεύω, θα τρώω, θα γελάω κ θα χορεύω! Θα συζητώ, θα τραγουδώ κ θα είμαι αυτή που επιλέγω να είμαι!

Πάντα με σεβασμό προς τον εαυτό μου κ τους άλλους, αναγνωρίζοντας το δικό τους δικαίωμα στο να συμφωνούν ή να διαφωνούν, στο να τους αρέσει ή όχι, αλλά κ το δικό μου δικαίωμα να θέλω να ανεβάσω μια …πολύ πράσινη φωτό με ένα φανταστικό φόρεμα της @lenakatsanidou , χωρίς κανένα λόγο!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.