Ελεονώρα Μελέτη: «Πριν 6 χρόνια ήταν αμήχανο, δεν το μοιραζόσουν γιατί σε έβλεπαν σαν κακομοίρα»

Ελεονώρα Μελέτη

"Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, πάγωσα το χρόνο" εξομολογείται η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια ξεχωριστή ανάρτηση θέλησε η Ελεονώρα Μελέτη να μοιραστεί στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νύχτα της Τετάρτης. Αφορμή για αυτήν στάθηκε η πολύ σημαντική ημέρα για εκείνη, έξι χρόνια πριν, όταν και επέλεξε να «παγώσει» τον χρόνο.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο για την απόφαση να προβεί σε κρυοσυντήρηση ωαρίων το οποίο και συνόδευσε με δυο χαρακτηριστικές εικόνες. Έτσι, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν… «κακομοίρα». Που σε έχουν πάρει τα χρόνια και δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες και τα άφησες όλα πίσω! Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση, η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω».

«Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η «αναμνηστική» που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν! Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία , το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες» καταλήγει η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.