Ελεονώρα Μελέτη: Η sexy φωτογραφία που ανέβασε το βράδυ

Αναστάτωσε τους ηλεκτρονικούς της φίλους - Τι έγραψε στο blog της;

Κι ενώ τίποτα δεν μοιάζει να έχει αποφασιστεί γύρω από το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, η παρουσιάστρια αιφνιδίασε τους ακόλουθούς της στο instagram, ανεβάζοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας την παρακάτω φωτογραφία:

Η Ελεονώρα δείχνει πιο sexy από ποτέ, φορώντας μόνο το μπικίνι της και ατενίζοντας… το μέλλον;

Χθες, η ίδια ανέβασε στο blog της ένα κείμενο με τίτλο: «Θάλαττα, θάλαττα…». Η παρουσιάστρια δείχνει ακριβώς ποια είναι η διάθεσή της αυτές τις μέρες…

«Δεν έχω ποτέ πλάνο για το τι θα γράψω. Πάντα γράφω ό,τι μου έρθει στο μυαλό,ή ό,τι με απασχολεί, ή ό,τι νιώθω πως θα ήταν ωραίο να μοιραστώ μαζί σας.
Και σήμερα υπάρχει κάτι που θέλω να σας συστήσω , γιατί έστω και λίγοι από εσάς να πάρετε την αίσθηση που θα σας περιγράψω, κερδισμένοι θα βγείτε.

Είμαι κορίτσι της θάλασσας, και αυτό κάποιοι από εσάς το γνωρίζετε.

Ζούμε σε μία υπέροχη χώρα λουσμένη από θάλασσα, και αυτό θα έπρεπε όλοι να το αναγνωρίζετε.

Εκμεταλλευτείτε το!

Περνάω ατελείωτες ώρες μέσα στο νερό. Κάτι σαν ψάρι.

Αν όμως κάτσεις και παρατηρήσεις τη θάλασσα, τότε η όλη διαδικασία ενός μπάνιου μπορεί να γίνει ιεροτελεστία, που όχι μόνο θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές χαλάρωσης, αλλά θα σου δώσει τόση ενέργεια που ούτε καν φαντάζεσαι.

Το ωραιότερο μπάνιο είναι λίγο πριν το σούρουπο.

Αν ξέρεις τη ζωή στο βυθό , θα καταλάβεις πως ο κόσμος του αλλάζει όταν σιγά σιγά αρχίζει και χάνεται το φως. Το χρώμα της θάλασσας γίνεται πιο μυστήριο και η σιωπή του βυθού μεγαλύτερη.

Μη τη φοβάσαι τη θάλασσα. Απλά αγάπα την και παραδώσου.

Αν έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από το οτιδήποτε κάνε αυτό που θα σου πω.

Πήγαινε σε μία οποιαδήποτε παραλία. Δεν σε νοιάζει τόσο το τοπίο της χερσονήσου, όσο η θάλασσα, και αυτή έχει παντού μαγευτική ομορφιά.

Κάθισε χάμω , στο βότσαλο ή στην αμμουδιά, και για λίγο άκου το θόρυβο που κάνει η θάλασσα όταν συνατά τη στεριά. Παρατήρησε με πόσο συγχρονισμένο τρόπο απλώνεται στην παραλία και αποτραβιέται πίσω για να ξανά απλωθεί.

Άκου τον ήχο του νερού.

Βούτα.

Πάρε μία μάσκα και έναν αναπνευστήρα. Ξεκίνα να κολυμπάς όπως σου αρέσει και χάζευε το βυθό. Δες πως χρυσαφίζει η άμμος όταν σκάει από πάνω ο ήλιος, πως είναι η ζωή στο βυθό. Έχε τα αυτιά σου μέσα στο νερό, και συγκεντρώσου στην αναπνοή σου. Απέκτησε έναν σταθερό ρυθμο αναπνοής και εκπνοής και άκου τις ανάσες σου. Μην σκέφτεσαι τίποτα. Ό,τι έρχεται στο μυαλό σου άστο να φύγει χωρίς να το επεξεργαστείς. Κολύμπα και μη σε νοιάζει να κοιτάς αν έχεις απομακρυνθεί πολύ από τη στεριά, αν είναι ρηχά ή όχι.

Χάιδεψε τη θάλασσα. Όπως το ακούς. Άσε την επιφάνεια της παλάμης σου να χαιδέψει την επιφάνεια του νερού και νιώσε την απίστευτη αίσθηση. Σαν να χαιδεύεις βελούδο. Και ακόμα καλύτερα. Ο ήχος που βγαίνει από το χάδι είνα ότι πιο γλυκό έχεις ακούσει σαν μελωδία. Δεν θα θες να ξεκολλήσεις.

Απόλαυσε τη θάλασσα. Είναι ότι πιο μαγικό υπάρχει, και η χώρα μας, μας το διαθέτει απλόχερα.

Μην τη φοβάσαι. Το πιο επικίνδυνο ζωντανό που έχουν οι ελληνικές θάλασσες είναι ο αχινός.

Μηφοβάσαι τα «μαύρα». Όπου δεις μαύρα νερά , στο βυθό έχει απλά έκατσεις με φύκια που αν τα παρατηρήσεις με μάσκα χορεύουν σαν τρελλά στο ρυθμό των ρευμάτων.

Να σέβεσαι τον κόσμο της θάλασσας όμως. Αυτό που για σένα είναι καλοπέραση, για κάποιους οργανισμούς είναι σπίτι.

Δεν θα σε πετάξω πιο βαθιά, δεν θα σου μιλήσω για την ανεκτίμητη αξία των καταδύσεων με μπουκάλα… Αυτό άλλη φορά. Προς το παρόν, πήγαινε για ένα τέτοιο απλό αλλά τόσο ευεργετικό κολύμπι».

Διαβάστε ακόμα:

Tι έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο blog της