Ελένη Βαϊτσου: «Όταν λέτε να βγάλω τη σχέση μου στη δημοσιότητα, εννοείτε να βγάλω δελτίο Τύπου;»

Ελένη Βαϊτσου

"Δεν κλείνομαι στο σπίτι μου, ούτε έχω κρυφτεί ποτέ" ανέφερε η Ελένη Βαϊτσου.

Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη η Ελένη Βαϊτσου, η οποία τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθει το ευρύ κοινό κάποια σχέση της.

Πότε θα αποφασίσεις να βγάλεις μια σχέση σου στη δημοσιότητα; Ενδεχομένως θα ήθελες κι ο γάμος σου να γίνει με μυστικότητα;

Όταν λέτε να βγάλω τη σχέση μου στη δημοσιότητα εννοείτε να βγάλω κάποιο δελτίο Τύπου και να την ανακοινώσω; Αρχικά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει πραγματικά κανέναν. Όμως δεν δημιουργώ σχέσεις κάτω από καμία μυστικότητα. Δεν κλείνομαι στο σπίτι μου, ούτε έχω κρυφτεί ποτέ. Οι άνθρωποι του στενού μου περιβάλλοντος κι οι φίλοι μου γνωρίζουν τι συμβαίνει στη ζωή μου. Δεν θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώνω κι όλο τον υπόλοιπο κόσμο που τυγχάνει να με γνωρίζει ως ηθοποιό. Μου αρκεί να γνωρίζουν μόνο το επαγγελματικό μου βιογραφικό.

Επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκθέσω δημόσια και κάποιον άλλο άνθρωπο επειδή εγώ είμαι -όπως λέτε- γνωστή στο ευρύ κοινό. Είναι εξαιρετικά πιθανό να μη μαθευτεί, αν ποτέ παντρευτώ, όχι γιατί θέλω να το κρατήσω κρυφό, αλλά επειδή θα γινόταν σε στενό κύκλο και σίγουρα δεν θα καλούσα τα κανάλια για να τον διαφημίσω. Δεν είναι κάτι που κρίνω αρνητικά, απλώς δεν ταιριάζει στη ιδιοσυγκρασία μου.