Η Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου: «Δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και…»

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Παύλο Πετρουλάκη

Υπάρχουν πολλοί άντρες που νιώθουν ανασφάλεια όταν έχουν να κάνουν με δυναμικές κι επιτυχημένες γυναίκες. «Μια αναγνωρίσιμη γυναίκα έχει να αποδείξει παραπάνω πράγματα στο σύντροφό της;» ρωτά ο Γιώργος Πράτανος την Ελένη Τσολάκη στο περιοδικό People.

«Θεωρώ πως, όταν ένας άνθρωπος έχει συμπληρώσει έναν ορισμένο κύκλο ζωής, που του δίνει τη δυνατότητα να είναι σίγουρος για την προσωπικότητα και τον εαυτό του, δεν βάζει καμία γυναίκα σε αυτή τη θέση. Την αποδέχεται όπως είναι, τη στηρίζει και την αγαπάει. Αυτά δεν είναι και τα ζητούμενα της ζωής, άλλωστε;» μου απαντάει η παρουσιάστρια.

[dfp_ads id=236982]

Κρατώντας την προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι φήμες περί αρραβώνα φούντωναν κάθε μήνα. Πέρσι, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η ξανθιά παρουσιάστρια είδε το δαχτυλίδι που φορούσε η συνονόματή της. «Ελένη, αρραβωνιάστηκες!» της είπε, με εκείνη να σπεύδει να διευκρινίσει πως δεν είναι δαχτυλίδι αρραβώνων. Μήνες μετά τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Παύλος τής έκανε πρόταση γάμου. «Η πρόταση γάμου ήρθε σε μια στιγμή που την έκανε μη αναμενόμενη. Αυτό την κάνει ξεχωριστή, αφού συνήθως ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Σε εμάς δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή» μου λέει η Ελένη, δείχνοντας την έντονη συστολή της να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Η χαρά μου ήταν τεράστια» διηγείται, «ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για την πρόταση γάμου ήταν η μαμά μου». Ο Δήμος Βερύκιος ήταν εκείνος που «πρόδωσε» την ημερομηνία του γάμου στο Happy Day, τον περασμένο Ιούνιο. Δεν είπε, βέβαια, τίποτε παραπάνω πέρα από την ημερομηνία. Και έπεσε μέσα. «Ο “κύριος Βερύκιός μου”, όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, είναι ένας άνθρωπος που είναι παντού» λέει γελώντας και προσθέτει: «Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το γάμο μου. Γενικά είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και έχει σταθεί στο πλευρό μου. Ό,τι λέει είναι πάντα to the point».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.