Ελένη Ροδά: «Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό και ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί»

Ελένη Ροδά

"Πέθανε επί τόπου, ήταν ακαριαίος ο θάνατος" εξομολογήθηκε η Ελένη Ροδά.

Η Ελένη Ροδά προχώρησε σε μια συνέντευξη από καρδιάς στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα στη ζωή της, τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης της μητέρας και τη δύσκολη διαχείριση σε αυτή την απώλεια.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι πριν κάποια χρόνια όταν ενώ γύριζα στο σπίτι μου και είδα στο μπαλκόνι την πεθερά μου, τον άντρα μου με τον οποίο είχα χωρίσει τρεις τη νύχτα. Λέω «Παναγία μου, κάτι έπαθε το παιδί μου». Τότε μου είπαν «Ελένη σκοτώθηκε η μητέρα σου σε αυτοκινητιστικό». Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί. Η μητέρα μου ήταν δασκάλα μια ζωή μέσα στα χωριά χωρίς ανέσεις, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Μόλις πήρε τη σύνταξή της, ήρθε ένα αυτοκίνητο από τα ναυπηγεία του Νιάρχου και την σκότωσε. Ενώ πήγαινε στην παραλία πεζή, αυτός έτρεχε πάρα πολύ. Πέθανε επί τόπου, ήταν ακαριαίος ο θάνατος της μητέρας μου.

Δύσκολο πολύ…

Την αγαπούσα πολύ τη μητέρα μου, ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν δοτική πολύ, βοηθούσε όλον τον κόσμο. Δεν πρόφτασε να χαρεί ούτε το εφάπαξ από τη σύνταξή της. Όχι τίποτα άλλο, τα βούτηξαν άλλοι.

Τι εννοείτε;

Έβαλα μια φίλη να μου καθαρίσει την ντουλάπα της μητέρας μου και μέσα εκεί είχε το εφάπαξ και κάποιες λίρες της και τα βούτηξε. Μου τα έφαγε η «φίλη» που την αγαπούσα και την αγαπάω. Την συγχωρέσα, δεν βαριέσαι.