Ελένη Ροδά: «Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό, πάρα πολύ δύσκολο»

Ελένη Ροδά

"Όταν ήμουν μικρή έλεγα ότι θα κάνω πέντε παιδιά και τον γιο μου μόλις που πρόλαβα και τον έκανα" εξομολογήθηκε η Ελένη Ροδά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μητρότητα, την σχέση με τον αγαπημένο της γιο καθώς και την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε με τον πρώτο της σύζυγο.

Ως μαμά έχετε τύψεις που λόγω της καριέρας σας δεν είχατε ενδεχομένως τον χρόνο που έπρεπε για να τον αφιερώσετε στον γιο σας;

Του αφιέρωσα περισσότερο από ότι έπρεπε. Από τον καιρό που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος σταμάτησα την καριέρα μου. Δούλευα πού και πού, τον πήγαινα στο σχολείο, τον πήγαινα. Γερμανικά, Ιταλικά, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο παντού.

Είχατε ποτέ κάποια άτυχη εγκυμοσύνη;

Ναι, με τον πρώτο μου άντρα, τον ηθοποιό Γιώργο Λευτεριώτη. Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Μετανιώσατε που δεν κάνατε δεύτερο παιδί;

Όταν ήμουν μικρή, έλεγα ότι θα κάνω πέντε παιδιά. Και τον γιο μου μόλις που πρόλαβα και τον έκανα. Γιατί δεν έβαζα σε τάξη τη ζωή μου. Άνθρωποι που ήταν νοικοκυραίοι και θα μπορούσα να είμαι μαζί τους ωραία και νοικοκυρεμένα δεν μου άρεσαν. Μου άρεσαν οι αλλιώτικοι, οι… ταλαιπωρίες (γέλια). Ευτυχώς μετά που γνώρισα τον πατέρα του Κωνσταντίνου ήταν ένας άνθρωπος αλλιώτικος πολύ καλός. Χωρίσαμε γιατί εγώ νόμιζα ότι τα ξέρω όλα.

Μετανιώσατε για το διαζύγιο αυτό;

Ναι, μετάνιωσα. Μείναμε όμως περισσότερο από φίλοι.