Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έχουν χωρίσει;

Ελένη Ράντου Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Η εξομολόγηση της ηθοποιού σε κυριακάτικη εφημερίδα...

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας με κατά καιρούς δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν. Αυτή την περίοδο οι φήμες έχουν επιστρέψει και ο Βασίλης Μπουζιώτης από τη Realnews δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει σχετικά την Ελένη Ράντου. Πώς απάντησε η ηθοποιός;

Η Ελένη περνάει καλά με την Ελένη; Όχι πάντα. Αυτή την εποχή, όμως, περνάω καλά.

Είστε ακόμα μαζί με τον Βασίλη; Σε ρωτάω ξανά, γιατί γράφονται ξανά διαφορά. Πάλι; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ; Και τότε ο κύριος που κοιμάμαι εγώ τα βράδια μαζί του σπίτι ποιος είναι;

Θα μπορούσες να έχετε χωρίσει και να εξακολουθείτε να μένετε μαζί; Όχι. Νομίζω πως, αν θα χωρίζαμε, θα είχε ο καθένας το σπίτι του.

Στα περί απιστίας που είναι «νόμος» κατά τη γνώμη σου, είσαι απόλυτη; Εσύ υπήρξες ποτέ άπιστη σε κάποια από την σχέση σου; Εγώ έχω το θέατρο. Εκεί πάνω ξεσπάνε όλες μου οι φαντασιώσεις. Έχω ζήσει τόσες ώρες πάνω στο σανίδι, πώς να πλήξω; Αν δεν είχα το θέατρο όμως, νομίζω θα ήθελα να ζήσω παραπάνω από μία ζωή. Φοβάμαι ότι θα ήμουν άπληστη με την ίδια τη ζωή.

Δικαιολόγησες απιστία σε σύντροφό σου; Ναι αμέ. Προσωπικά έχω καταλήξει: Όταν κάποιος με απατά, είναι πρόβλημα του. Όχι δικό μου. Δεν λείπει κάτι από εμένα. Από εκείνον κάτι λείπει.