Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη μέρα στο κανάλι [pics]

Η στενοχώρια της παρουσιάστριας για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Με συγκίνηση υποδέχτηκε και η Ελένη Μενεγάκη την είδηση ότι ο Alpha δεν πήρε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια, ενώ είναι πλέον αντιμέτωπος με το μαύρο. Οι κινήσεις του Δημήτρη Κοντομηνά ήταν άμεσες και μετά τη χθεσινή του συνάντηση με όλους τους παρουσιαστές και τα στελέχη του σταθμού αποφασίστηκε να βγει το πρόγραμμα κανονικά στον αέρα.

Ελένη Μενεγάκη

«Η Ελένη Μενεγάκη δένεται με ανθρώπους, καταστάσεις, έμψυχα αλλά και άψυχα, που για εκείνη έχουν αξία. Δεν τις αρέσουν οι αλλαγές, πόσω μάλλον όταν αυτές γίνονται απότομα. Στην περίπτωση του ALPHA στενοχωρήθηκε πολύ τόσο για την κατάσταση όσο και για τον ίδιο τον Δημήτρη Κοντομηνά, που μαζί του περνά μια ακόμα δοκιμασία! Τον αγαπάει και τον σέβεται τον πρόεδρο, όμως είναι επαγγελματίας και πρέπει να αποστασιοποιείται συναισθηματικά για να πάρει αποφάσεις που την αφορούν επαγγελματικά», αναφέρει στο περιοδικού YOU πρώην συνεργάτης της λαμπερής παρουσιάστριας, που αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική φορά που αποχωρίστηκε το σπίτι της στα Μελίσσια ήταν για να συναντηθεί από κοντά με τον επιχειρηματία.

Ελένη Μενεγάκη

Την ίδια στιγμή μόνο ο χρόνος θα αποδείξει πόσο οξύμωρα είναι τα μεταγραφικά σενάρια που ήδη έχουν ανάψει για την «αρπαγή» της «ωραίας Ελένης» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: YOU weekly