Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το φετινό πρόγραμμα των διακοπών της;

Ελένη Μενεγάκη

Ποια μέρη θα επισκεφθεί η παρουσιάστρια μέσα στο καλοκαίρι;

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και οι παρουσιαστές εγκαταλείπουν σταδιακά την πρωτεύουσα με πλοία, αεροπλάνα κι αυτοκίνητα. Άλλοι φεύγουν πιο ήσυχοι, καθώς έχουν στρωμένη την επόμενη σεζόν και άλλοι με μια δόση ανησυχίας. Η Ελένη Μενεγάκη, τη μία στιγμή αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές για καλοκαίρι και την επόμενη στιγμή πετούσε τη βαλίτσα της στο πλοίο για την Άνδρο. Ωστόσο, το φετινό πρόγραμμα των διακοπών της περιλαμβάνει και άλλους προορισμούς.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στη Secret των Παραπολιτικών, η Ελένη Μενεγάκη θα περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Το μακρύ θερινό της ταξίδι ξεκίνησε από την Άνδρο. Τα Άχλα όπου διατηρεί το ξενοδοχείο ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, για την παρουσιάστρια είναι το αγαπημένο της καταφύγιο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, φέτος μπήκε στο πρόγραμμά της και η Νάξος, από όπου στο παρελθόν είχε βγάλει αρκετές φορές και την εκπομπή της.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Ελένη Μενεγάκη θα επισκεφθεί και το εξοχικό της στην Κάρυστο. Η Κρήτη είναι ένας ακόμα προορισμός της, ενώ σχεδιάζει και ένα ταξίδι εκτός συνόρων.