Ελένη Κρίτα: «Αυτή την απάντηση μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορεί να τη δώσει»

Ελένη Κρίτα

Τι λέει η γνωστή ηθοποιός.

Στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ελένη Κρίτα, η οποία απάντησε και για τη φημολογία περί επιστροφής του Παρά Πέντε με νέα επεισόδια.

Υπήρξε στιγμή που να μετανιώσατε για την επαγγελματική επιλογή σας;

Δεν μετάνιωσα που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά υπήρξαν πολλές φορές που σκέφτηκα μήπως πρέπει να την αφήσω και να κάνω κάτι άλλο. Όταν βρισκόμουν σε μια περίοδο που, για κάποιους μήνες, δεν μπορούσα να βρω δουλειά, σκεφτόμουν εναλλακτικές.

Τι σημαίνει για εσάς θέατρο;

Για εμένα το θέατρο είναι τρόπος ζωής, το μέσο που με βοήθησε να ανακαλύψω πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου αλλά και να τον αγαπήσω. Επίσης, ήταν η ψυχοθεραπεία μου και η παρηγοριά μου σε κάποιες πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που κατάφερα να το κάνω 35 χρόνια.

Με αφορμή την επαναλειτουργία του Mega αλλά και μια συνάντηση των πέντε βασικών μελών του “Παρά πέντε”, άρχισε μια φημολογία ότι ίσως δούμε νέο κύκλο επεισοδίων…

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κάτι, αλλά δεν το πολυπιστεύω. Βέβαια, ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορεί πάντα να σε ξαφνιάσει… Αυτή την απάντηση μόνο ο ίδιος μπορεί να τη δώσει.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Τηλεοπτικά δεν έχω ακόμη κάτι, αλλά θεατρικά έχω συζητήσει, και ελπίζω να γίνει, μια καλοκαιρινή περιοδεία με αγαπημένους συναδέλφους. Ακόμα, όμως, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού.